Izbrali ste:Izdelki po namenu → Alergije

Alergije

Razvrsti po: Ceni      Imenu 
1
Zdravilo
Zdravilo Claritine odpravlja simptome alergijskega rinitisa (na primer seneni nahod), kot so kihanje, izcedek iz nosu ali srbenje v nosu ter pečenje ali srbenje v očeh.
Spletna cena: 5,42 € (Z DDV)
Zdravilo
Letizen S se uporablja za lajšanje simptomov, ki spremljajo sezonsko in celoletno alergijsko bolezen nosne sluznice (kihanje, srbenje in povečana količina izcedka), simptomov alergijskega vnetja očesne veznice (srbenje, rdečina, oteklost vek, solzenje, neprenašanje svetlobe) in kože (koprivnica, srbenje), tudi kroničnega kožnega izpuščaja neznanega vzroka.
Spletna cena: 6,40 € (Z DDV)
Kozmetika
Spletna cena: 6,66 € (Z DDV)
Zdravilo
Zdravilo Flonidan S se uporablja za preprečevanje in lajšanje alergijskega nahoda (rinitisa), alergijskega vnetja oči, kronične koprivnice in drugih alergijskih kožnih bolezni. Zdravilo začne delovati že 20 minut po zaužitju.
Spletna cena: 6,79 € (Z DDV)
Zdravilo
Zdravilo Claritine S odpravlja simptome alergijskega rinitisa (na primer seneni nahod), kot so kihanje, izcedek iz nosu ali srbenje v nosu ter pečenje ali srbenje v očeh.
Spletna cena: 6,86 € (Z DDV)
Zdravilo
Zdravilo Claritinekombo blaži simptome, ki spremljajo alergijski rinitis (seneni nahod) in virusni rinitis. Blaži simptome, kot so kihanje, smrkanje ter srbenje nosu, olajša dihanje pri zamašenem nosu in srbenje ter solzenje oči.
Spletna cena: 7,26 € (Z DDV)
Zdravilo
Septanazal je Krkin dekongestiv, ki s svojo napredno formulo 2 v 1 odmaši zamašen nos ter hkrati zdravi poškodovano in razdraženo nosno sluznico.
Spletna cena: 8,59 € (Z DDV)
Zdravilo
Fenistil 1 mg/g gel za lajšanje srbečice pri kožnih boleznih (dermatozah), kot sta kožni izpuščaj in koprivnica, ter pri pikih žuželk, pri sončnih opeklinah in pri površinskih opeklinah.
Spletna cena: 10,02 € (Z DDV)
Generičen izdelek
Novalac Allernova je živilo za posebne zdravstvene namene za dietetsko uravnavanje prehrane dojenčkov in majhnih otrok, preobčutljivih na beljakovine kravjega mleka in tistih, ki polivajo.
Spletna cena: 15,55 € (Z DDV)
Medicinski pripomoček
Hitri diagnostični test za določanje celiakije v vzorcu krvi.
Spletna cena: 25,00 € (Z DDV)
   
Razvrsti po: Ceni      Imenu 
1

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek