Izbrali ste:Celjske lekarne

Celjske lekarne

Vprašajte farmacevta
pisem pa vam ker mi moja ginekologinja ne zna lih najbolje svetovat... KT lindynette sem začela jemati na prvi dan menstruacije 24.9(prej nisem jemala) jemala sem usak dan redno razen 13 tabletko sem pozabila uzeti ob uri vendar sem jo popila takoj ko sm se spolnila to je bilo cez 9ur kot ponavadi(torej prej kot v 12h) pri 20in 21 tabletki se je pojavila rdece rjava krvavitevki je trajala samo ta 2 dni...tabletke sem prenehala jemati 14.10. da bi naredila kot pise 7 dnevno pavzo da pride menstruacija vendar sem imela 17.10 le zjutraj kaksno urico rahlo krvavitev kasneje menstruacije ni bilo...spolne odnose sem imela po 16 tabletki saj pise da si zasciten takoj..... naredila sem tudi 4 teste za preverit nosecnost(baby chack mini) in sicer 19.10,20.10 in na koncu se kot sem nekje prebrala da ga rabi narediti na prvi dan ko bi zacela jemati nov zavojcek KT torej 22.10 bili so negativni...do danes se nisem dobila menstruacije pa me zanima ce bi me lahko po toliko narejenih testih se lahko skrbelo za to ce je prislo do zanositve ali ne?????.....ali je to mozno samo zaradi tega ki sem zivcna ker menstruacije se ni???.....me je pa uceraj 23.10...zacelo spodaj nekaj srbet in imam tudi precej mocen rumenkast izcedek(podoben belemu toku) (ali je potrebno da naredim se kaksen test ali ne gleda na to da so bili vsi negativni???) namrec jz ko sem klicala ginekologinjo ubistvu mi je odgovarjala medicinska sestra ni mi znala kaj dosti povedat me je pa narocila 26.11 no naj povem da sem enega naredila tudi danes vendar ne s prvim jutranjim urinom vendar je pokazal negativno je moznost kot mi je povedala med. sestra da je tako zaradi tanke sluznice??? ( martina, 26.10.2012 )
Spletna cena: 0,00 € 
Vprašajte farmacevta
Po 10 letih sem 31.12. zvečer vzela 2 6mg Lexaurina potem pa še 2 zjutraj. Zanima me, koliko časa bo trajalo, da ga ne bo več v urinu in slini. Najlepša hvala za odgovor.
(Eva, 4. 1. 2016)
Spletna cena: 0,00 € (Z DDV)
Vprašajte farmacevta
Po britju intimnih delov se mi vedno naredijo rdeče pikice, ki me neznosno motijo. Zanima me če obstaja kakšna krema ali kaj podobnega za preprečevanje tega? ( Anja, 30.9.2008 )
Spletna cena: 0,00 € 
Vprašajte farmacevta
Po delu v gozdu so se mi začeli na dlaneh in po rokah pojavljati meurji.Ko počijo nastane krasta ki srbi.Prosim za nasvet.Hvala in lep pozdrav. ( zdenko, 12.09.2011 )
Spletna cena: 0,00 € 
Vprašajte farmacevta
Po dolgih letih vem, da so antidepresivi le pomoč k razrešitvi problemov. Imela sem probleme z omotico in zdravnik je smatral da sem zaradi zaskrbljenosti anksiozna. Začela sem jemati Paroxat. Bilo je najprej še huje potem pa bolje, vendar po prenehanju po enem letu je zdržalo eno leto. Potem se je spet začelo. In vse do danes, ko sem šla čez že čez 4 terapije po leto dni in vsakič ko sem prenehala sem zdržala manj časa. Ti stranski učinki dobesedno znorijo človeka. Prosim če mi poveste, s čim si lahko pomagam, saj me poleg omotice daja slabša koordinacija in tresenje ter utrujenost, ki ko je več ne zmorem prenašati spet pridem do Paroxata (nazadnje že po 3 mesecih ko sem spoznala tudi kaj so panični napadi. Zdaj sem se odločila da se bom zmazala ven iz tega, ker če bi mi kdo povedal na začetku da gre pri teh stvareh po prenehanju še na slabše (kar se tiče fizičnega telesa) ne bi nikoli pričela s tem. Naj povem, da sem vmes dosti razščistila s strahovi, ampak telo dela svoje in mi ovira kvalitetno življenje. Prosim za nasvet. ( Miša, 5.1.2009 )
Spletna cena: 0,00 € 
Vprašajte farmacevta
Po dveh letih sem prenehala z jemanjem Yasminelle. Zadnjo tablico sem jemala do konca. Ali je možno, da zanosim takoj v prvih dneh? ( eva, 26.09.2011 )
Spletna cena: 0,00 € 
Vprašajte farmacevta
Po dvomesečnem jemanju vaginalnih tablet Vagifem, sem očutila zelo bolče in napete dojke,čez 14 dni pa še 6 dnevo šibko krvavitev. stara sem 60 let, sedaj sem prekinila z jemanjem. ( mirjana, 28.12.2012 )
Spletna cena: 0,00 € 
Vprašajte farmacevta
Po enem mesecu uporabe canestena rdeči fleki na glavi spoovila še niso iginili,kaj naj storim. Bil sem pri zdravnici in mije prepisala canesten. Naj povem da je ta rdečina večja na strani ki gleda proti telesu,desna stran penisa je bez rdečin leva pa majhni rdeči flekci. Hvala za odgovor. ( Franci, 3.12.2008 )
Spletna cena: 0,00 € 
Vprašajte farmacevta
Po kolikem času jemanja KT lahko začneš imeti spolne odnose? ( Sara, 25.9.2013 )
Spletna cena: 0,00 € 
Vprašajte farmacevta
po kolikšnem času lahko zanosim po uporabi Metronidazol vaginalnih globul.... ( ermina, 23.9.2013 )
Spletna cena: 0,00 € 
Vprašajte farmacevta
po kolkih dneh lahko sexam brez kondoma če sem danes vzela prvo kontracepcijsko tabletko yasminelle? po kolikih dneh začnejo učinkovati? ( Naja, 07.11.2012 )
Spletna cena: 0,00 € 
Vprašajte farmacevta
po nesporazumu z zdravnikom sem dojenču starem 4 meseca dajala preveliko kapljic d3! namesto 3 jih je dobil 6! ali je lahko z otrokom kaj narobe? bo imel kakšne posledice? ( taja, 18.01.2012 )
Spletna cena: 0,00 € 
Vprašajte farmacevta
Po prenehanju pitja kontracepciskih tablet lindynette koliko casa nemores zanositi? (sladana, 6.11.2013)
Spletna cena: 0,00 € (Z DDV)
Vprašajte farmacevta
po smoli s kondomom sem vzela escapelle v 12 urah. preverila sem stranske učinke, pa me zanima naslednje: namreč nikjer ni navedeno, koliko časa se ti lahko pjavljajo. deset dni po zaužitju tabletke sem dobila vmesno krvavitev (sklepam, da je vmesna, ker ni toliko sluzi kot običajno, traja pa že tri dni). hkrati s krvavitvijo pa sem dobila tudi občutljive dojke (ravno tako navedeno pod stranske učinke). ali je to normalno, da se po tolikem času po zaužitju pojavijo navedeni stranski učinki? pričakovani datum menstruacije imam naslednji teden. hvala za pomoč in lep dan. vanja ( vanja, 12.10.2011 )
Spletna cena: 0,00 € 
Vprašajte farmacevta
Po treh letih sem prenehala z jemanjem kontracepcijskega obročka NuvaRing, zadnjo menstruacijo sem imela 23.3.(ko sem si odstranila NuvaRing)naslednje menstruacije do danes še vedno nisem dobila. Noseča nisem. Imam pa močan beli tok.
(Nuša, 30. 5. 2014)
Spletna cena: 0,00 € (Z DDV)
Vprašajte farmacevta
Po uporabi Nailner repair svinčnika na nohtih na nogah se mi je pojavil rdeč, boleče-srbeč in roseč izpuškaj in sicer po obisku v javnem kopališču. Zanima me morebitne povezava oz. ali obstaja možnost alergije oz. sekundarne okužbe z bakterijami. Vnaprej hvala za odgovor ( Anja, 14.11.2011 )
Spletna cena: 0,00 € 
Vprašajte farmacevta
pod pazduho se mi je pojavila bulica. ali res pomaga trpotec mazilo? ( simona, 24.09.2012 )
Spletna cena: 0,00 € 
Vprašajte farmacevta
Podravljeni, pred destimi dnevi sem morala poseči po jutranji tableti, saj nama je s partnerjem počil kondom. Zdaj pa ko sem dobila menstruacijo, me zanima če lahko že pričnem z jemanjem kontracepcijskih tablet ali morem počakati še en ciklus do naslenje menstruacije? Lep pozdrav. ( Jana, 28.08.2012 )
Spletna cena: 0,00 € 
Vprašajte farmacevta
Podravljeni. Včeraj sem začela jesti antidepresive cipralex, pa me zanima glede na to, da imam celiakijo, da res ne vsebujejo glutena. Ko mi ga je zdravnica predpisala sem ji to povedala, a pri odgovoru nisem bila 100%. Prosim še za vašo potrditev. Hvala in lep dan, Maja ( maja, 23.4.2010 )
Spletna cena: 0,00 € 
Vprašajte farmacevta
Podzravljeni! Imam vprašanje in sicer zaradi ciste na jajčniku sem dobila teblete Dabroston, prenašam jih vredu jest jih moram še do nedelje.. Sedaj pa me zanima glede na to da so vmes prazniki ali lahko spijem na te tablete kaj alkohola? V navodilih piše da ni posebnih povezaz s hrano in pijačo, ampak vseeno rajši vprašam vas.. že vnaprej hvala za odgovor in Lepe praznike! ( Ana, 11.04.2012 )
Spletna cena: 0,00 € 

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek