Izbrali ste:Krka

Krka

Razvrsti po: Ceni      Imenu 
1 2  
Generičen izdelek
Ecocid S je vsestransko visokoaktivno razkužilo za površine, ki omogoča varno in učinkovito zaščito pred virusi, bakterijami in glivami.
Spletna cena: 1,57 € (Z DDV)
Zdravilo
S tabletami Daleron lajšamo blage do zmerne bolečine: glavobol, zobobol, bolečine ob menstruaciji, mišične in revmatske bolečine, bolečine po poškodbah, zdravniških in zobozdravniških posegih. Pri prehladnih in gripoznih obolenjih tablete Daleron blažijo bolečine v mišicah in sklepih ter znižujejo povišano telesno temperaturo, ki spremlja različne bakterijske in virusne okužbe.
Spletna cena: 3,44 € (Z DDV)
Zdravilo
Peroralna suspenzija Daleron se uporablja za zniževanje povišane telesne temperature, za lajšanje blagih do srednje močnih bolečin (glavobola, zobobola, bolečin vmišicah in sklepih, ki spremljajo nekatera prehladna in vročinska obolenja).
Spletna cena: 4,40 € (Z DDV)
Generični izdelek
Zmanjšano izpadanje las, povečan volumen in bolj vitalni lasje so z dermatološko raziskavo dokazani učinki šampona proti izpadanju las Fitoval.
Spletna cena: 4,52 € (Z DDV)
Zdravilo
Z obloženimi tabletami Pikovit zapolnimo povečane potrebe organizma povitaminih, kalciju in fosforju ter nadomestimo njihovo pomanjkanje vhrani, ko splošni ukrepi (raznovrstna in redna prehrana) ne zadoščajo.
Spletna cena: 4,98 € (Z DDV)
Zdravilo
S sirupom Pikovit zapolnimo povečane potrebe organizma po vitaminih innadomestimo njihovo pomanjkanje v hrani, ko splošni ukrepi (raznovrstnain redna prehrana) ne zadoščajo. 
Spletna cena: 5,98 € (Z DDV)
Zdravilo
Letizen S se uporablja za lajšanje simptomov, ki spremljajo sezonsko in celoletno alergijsko bolezen nosne sluznice (kihanje, srbenje in povečana količina izcedka), simptomov alergijskega vnetja očesne veznice (srbenje, rdečina, oteklost vek, solzenje, neprenašanje svetlobe) in kože (koprivnica, srbenje), tudi kroničnega kožnega izpuščaja neznanega vzroka.
Spletna cena: 6,40 € (Z DDV)
Zdravilo
Šumeče tablete Magnesol vsebujejo magnezij v obliki magnezijevega citrata, ki ga telo dobro prenaša in izrablja. V telesu ima magnezij pomembno vlogo; nahaja se povsod in je nujno potreben za pravilno delovanje vsake celice.
Spletna cena: 6,41 € (Z DDV)
Zdravilo
Uporabljamo jih pri blažjih infekcijah v ustni votlini in žrelu, pri vnetju dlesni in ustne sluznice in za zaščito pri prehladnih in gripoznih obolenjih.
Spletna cena: 6,51 € (Z DDV)
Zdravilo
Spletna cena: 6,51 € (Z DDV)
Zdravilo
Uporabljamo jih za lajšanje bolečine in razkuževanje pri blažjih okužbahv ustni votlini in žrelu, pri prehladnih in gripoznih obolenjih, privnetju dlesni in ustne sluznice ter pri hripavosti in slabem zadahu.
Spletna cena: 6,51 € (Z DDV)
Kozmetika
Spletna cena: 6,66 € (Z DDV)
Zdravilo
Žvečljive tablete Rutacid vsebujejo hidrotalcit, ki zmanjšuje kislost želodčnega soka in s tem odpravlja ali blaži težave, ki so povezane s prevelikim izločanjem želodčne kisline. Učinek je hiter in dolgotrajen.
Spletna cena: 6,73 € (Z DDV)
Zdravilo
Zdravilo Septabene 3 mg/1 mg pastile, razkužuje ustno votlino in žrelo ter zmanjšuje znake vnetja žrela, kot so bolečina, rdečina, oteklina, vroč občutek in oslabljeno delovanje.
Spletna cena: 6,84 € (Z DDV)
Zdravilo
Septabene 3 mg/1 mg pastile limona in bezeg, razkužuje ustno votlino in žrelo ter zmanjšuje znake vnetja žrela, kot so bolečina, rdečina, oteklina, vroč občutek in oslabljeno delovanje.
Spletna cena: 6,84 € (Z DDV)
Zdravilo
Septabene 3 mg/1 mg pastile limona in med, razkužuje ustno votlino in žrelo ter zmanjšuje znake vnetja žrela, kot so bolečina, rdečina, oteklina, vroč občutek in oslabljeno delovanje.
Spletna cena: 6,84 € (Z DDV)
Zdravilo
Zdravilo Daleron C je primerno za zniževanje zvišane telesne temperature, ki spremlja različne bakterijske in virusne okužbe, za blažitev bolečine v mišicah in sklepih pri gripi in prehladu, za lajšanje blage do zmerne bolečine (glavobol, zobobol).
Spletna cena: 6,84 € (Z DDV)
Zdravilo
Zdravilo Solvolan zmanjša lepljivost in gostoto (viskoznost) bronhialnega izločka, olajša izkašljevanje, ublaži oteženo dihanje, zmanjša draženje h kašlju in poveča odpornost dihal proti okužbam.
Spletna cena: 7,44 € (Z DDV)
Zdravilo
Antihelmintik za preprečevanje in zdravljenje glistavosti in trakuljavosti pri psih.
Spletna cena: 7,83 € (Z DDV)
Zdravilo
Zdravilo Septabene 1,5 mg/5 mg v 1 ml oralno pršilo, razkužuje ustno votlino in žrelo ter zmanjšuje znake vnetja žrela, kot so bolečina, rdečina, oteklina, vroč občutek in oslabljeno delovanje.
Spletna cena: 8,05 € (Z DDV)
Razvrsti po: Ceni      Imenu 
1 2  

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek