Izbrali ste:Vichy

Vichy

IDEALNA KOŽA VEČ NISO SANJE!

Vichy je zgodovinska  blagovna znamka za lepoto in zdravje kože na voljo izključno samo v lekarnah.
Brez izjeme, ne glede na njeno naravo je vsako kožo mogoče preoblikovati, da doseže svoj ideal lepote. Vichy izdelki za nego kože  omogočajo ženskam - tudi z občutljivim tipom kože, da jo preoblikujejo, takoj in trajno. Kozmetika Vichy zagotavlja vidne in znanstveno dokazane rezultate, ki združuje napredne aktivne sestavine  povezane s termalno vodo Vichy, ki je edinstvena resnična lepota za kožo, znana po svoji edinstveni mineralni sestavi, ki kožo pomirja, vlaži in obnavlja. Edinstveno znanje in izkušnje iz laboratorijev Vichy so tako združile izjemno zmogljivost aktivnih učinkovin v ultra-senzorične teksture,  primerne tudi za občutljive kože.


Vsaka ženska ima pravico do idealne kože. Ne glede na naravo kože (občutljiva, presuha, nagnjena k nepravilnostim …) in ne glede na starost ali način življenja se lahko vaša koža spremeni in doseže svoj ideal.

Življenje kože je dinamično ravnovesje, na katerega vplivajo različni notranji in zunanji dejavniki. 
Pri Vichyju menimo, da je nega kože pomembnejša kot njena narava. Na podlagi svojih bogatih izkušenj so Vichyjeve raziskave odkrile nove načine za učinkovito delovanje. 
Z izboljšanjem zdravja kože se lahko ta obnovi, zaščiti, zadrži vodo in hranilne snovi ter trajno spremeni. Idealna koža niso več sanje.

GLOBALNA EKSPERTIZA O ŽIVLJENJU KOŽE
Vichyjevo ekipo sestavljajo strokovnjaki za zdravje, dermatologi, ginekologi, farmacevti, alergologi, nutricionisti, športni zdravniki, kinezioterapevti in psihologi, ki prispevajo k razvoju učinkovite nege z optimalno toleranco.  
Naši izdelki ustrezajo načinu življenja sodobnih žensk in upoštevajo vse dejavnike, ki lahko vplivajo na njihovo kožo, kot so na primer okolje, UV žarki, podnebje, način življenja, prehrana, stres itn.

Vaš Vichyjev farmacevt je najboljši zaveznik idealne kože. Spremlja vas in vam svetuje pri izbiri nege, ki jo vaša koža potrebuje.


We currently do not have any products for this manufacturer. Please check back soon for new products... This is the topic Named: emptymanufacturertext. You edit this in the ADMIN site.

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek