Izbrali ste:Lastni izdelkiZa dojenčke in otroke → Mazilo proti krčem za dojenčke

Mazilo proti krčem za dojenčke

Mazilo proti krčem za dojenčke
Zdravilo
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Mazilo proti krčem za lajšanje trebušnih krčev pri dojenčkih.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 5,98 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: Mazilo proti krčem za dojenčke

Mazilo proti krčem je namenjeno lajšanju trebušnih krčev (kolik) pri dojenčkih. Otrok postane jokav, neutolažljiv, rdeč v obraz in zaradi bolečine vleče kolena k sebi, včasih ima vetrove in težko iztreblja. Natančen vzrok nastanka krčev ni pojasnjen. Najpogostejši so popoldne in v večernih (nočnih) urah, običajno se pojavijo okrog 6. tedna in minejo pri 3-4 mesecih starosti otroka.

Mazilo proti krčem za dojenčke vsebuje eterična olja, ki preprečujejo in blažijo krče. Tudi blaga masaža ob vtiranju mazila deluje blagodejno. Mazilo proti krčem lahko ob krčih in napenjanju uporabijo tudi druge starostne skupine

Opozorilo: Pred začetkom uporabe zdravila natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Kot vsa zdravila ima lahko tudi to zdravilo neželene učinke, ki pa se ne pojavijo pri vseh bolnikih. Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo (PDF datoteka).

Vsebnost, neto količina:
Pakiranje: škatla s 14 g mazila v lončku.

Shranjevanje:
Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte tesno zaprto pri temperaturi do 25 °C.

Izdeluje:
Celjske lekarne, Galenski laboratorij, Vodnikova 1, Celje

Sorodni izdelki

Sestava

Kaj vsebuje zdravilo Mazilo proti krčem za dojenčke?
Zdravilne učinkovine so eterično olje navadnega rožmarina, prave sivke, poprove mete, navadnega brina in majarona. 1 g mazila vsebuje 1,7 mg eteričnega olja navadnega rožmarina, 1,6 mg eteričnega olja prave sivke, 1,7 mg eteričnega olja poprove mete, 2 mg eteričnega olja navadnega brina in 3 mg eteričnega olja majarona. Druge sestavine so: beli vazelin in čebelji vosek.

Uporaba

Zvečer ali pred spanjem oziroma po potrebi tekom dneva ob času, ko se krči najpogosteje pojavljajo, mazilo do 4x na dan narahlo vtrite v predel okrog popka in rahlo masirajte v smeri urinega kazalca. Učinek lahko okrepite s toplo pleničko, ki jo položite čez trebušček. Mazila ne nanašajte na vneto ali poškodovano kožo (nezaceljen popek)!

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek