Izbrali ste:SamozdravljenjeZdravila brez recepta → Artelac UNO kapljice a30

Artelac UNO kapljice a30

Artelac UNO kapljice a30
Zdravilo
Blagovna znamka: Baush&Lomb
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Artelac so umetne solze za pomoč pri suhih očeh.

Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 11,99 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: Artelac UNO kapljice a30

Kaj izdelek je in za kaj se uporablja
Zdravilo Artelac UNO se uporablja za zdravljenje izsušenosti roženice inveznice (»suhega očesa«) zaradi motenj izločanja in funkcije solz kotposledica lokalnih ali sistemskih obolenj ter pri pomanjkijivem alinepopolnem zapiranju vek, kar se lahko kaže kot skelenje oči, občutektujka in občutljivost za svetlobo, veter, vročino in utrujenost.

Komu je namenjen
Zdravilo Artelac UNO ne vsebuje konzervansa, zato je posebno primerno za bolnike, ki ne prenašajo umetnih solz s konzervansom, oz. če jih uporabljate pogosteje kot 4x dnevno.

Način uporabe
Po potrebi si odpremo po eno majhno stekleničko in jo tisti dan tudi porabimo (damo le kapljico ali dve v vsako oko). Ena škatlica vsebuje 30 kom majhnih stekleničk.

Prisočasni uporabi zdravila Artelac UNO in drugih kapljic ali mazil za okoje lahko učinek slednjih zmanjšan, ker se razredčijo in izrinejo izveznične vrečke. Zaradi tega naj pri zaporedni uporabi dveh zdravil minevsaj 15 minut. Kapljice za oko, raztopino Artelac UNO uporabite kotzadnje zdravilo, ker je za njihov dolgotrajen učinek vlaženja pomembno,da se čim dlje zadržujejo v očesu.

Opozorilo:
Nujno je, da upoštevate navodila svojega oftalmologa in vsa navodila nanalepkah za pravilno uporabo tega izdelka. Če imate stalno neprijetenobčutek v očesu, prekomerno solzenje, spremembe vida ali pordelostočesa, se posvetujte s svojim oftalmologom, saj bi vaše težave lahkopostale resnejše.

Sorodni izdelki

Dokumenti

Sestava

Uporaba

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek