Izbrali ste:Izdelki po namenuOči → Vismed kapljice za oči a20

Vismed kapljice za oči a20

Vismed kapljice za oči a20
Generičen izdelek
Blagovna znamka: Trb chemedica
Kapljice Vismed uporabljamo za lajšanje simptomov suhega očesa.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 12,48 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: Vismed kapljice za oči a20

Kaj izdelek je in za kaj se uporablja
Kapljice Vismed naredijo dolgotrajen zaščitni film na površini očesa, kise le počasi odstranjuje z mežikanjem. Tako kapljice Vismed po vkapanjuv oko omogočijo dolgotrajno vlaženje očesa. Zaradi njihove sestave okokapljice dobro prenaša. Ne vsebujejo konzervansov.

Komu je namenjen
Priporočamo jih tudi pri pekočem občutku in občutku utrujenih oči, npr.zaradi prahu, dima, suhe toplote, klimatiziranih prostorov,dolgotrajnega dela z računalnikom ali nošenja kontaktnih leč.

Način uporabe
Če ni drugače predpisano, kapnete 1 ali 2 kapljici v veznično vrečko očesa, in sicer tako pogosto, kot je potrebno. Po mežikanju se bo raztopina razporedila in naredila prozoren, dolgotrajen zaščitni film na površini očesa.

Kapljice Vismed lahko uporabljate med nošenjem kontaktnih leč(poltrdih ali mehkih). Ne dotikajte se konice kapalke in pazite, da se skonico kapalke ne dotaknete očesa. Ne uporabljajte kapljic VISMED, čeje stična ovojnina poškodovana. Kapljice VISMED ne vsebujejokonzervansov, zato ostanek po odprtju originalnega pakiranja zavrzite.

Kapljic Vismed ne uporabljajte istočasno z zdravili ali drugimipripravki za oko, ker bi hkratno vkapanje v oko lahko spremenilo njihovodelovanje.

Opozorilo:
Nujno je, da upoštevate navodila svojega oftalmologa in vsa navodila nanalepkah za pravilno uporabo tega izdelka. Če imate stalno neprijetenobčutek v očesu, prekomerno solzenje, spremembe vida ali pordelostočesa, se posvetujte s svojim oftalmologom, saj bi vaše težave lahkopostale resnejše.

Sorodni izdelki

Dokumenti

Sestava

Uporaba

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek