Izbrali ste:Osebna negaTelo → Eucerin AtopiControl čistilno olje

Eucerin AtopiControl čistilno olje

Eucerin AtopiControl čistilno olje
Kozmetika
Blagovna znamka: Eucerin
Eucerin AtopiControl čistilno olje je osnovna nega pri atopijskem dermatitisu, ki okrepi bariero kože in ščiti pred izsušitvijo kože.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 16,75 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: Eucerin AtopiControl čistilno olje

Olje za prhanje in kopel za vsakodnevno uporabo. Barieri kože povrne lipide in zaščiti kožo pred izsušitvijo. Eucerin AtopiControl čistilno olje nežno očisti in pomiri atopijsko kožo, ublaži srbečico in preprečuje dodatno izsušitev. S svojo visoko vsebnostjo olja (več kot 50 % olj omega in drugih naravnih olj) zmehča kožo in jo zaščiti pred dodatno izsušitvijo ter ublaži srbečico. Eucerin AtopiControl čistilno olje ne vsebuje dišav, barvil in konzervansov, tako se zmanjša tveganje za draženje kože. Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da koža izdelek zelo dobro prenaša, kar je bilo dokazano pri bolnikih z atopijsko kožo.

Eucerin AtopiControl čistilno olje uporabite, če: 
Imate atopijski dermatitis (znan tudi kot atopijski ekcem).
Imate atopijski dermatitis in iščete kozmetični izdelek za nego kože v času izbruha. Eucerin AtopiControl čistilno olje je dermokozmetični dodatek za kopel ali olje za prhanje za vsakodnevno uporabo, ki ga lahko uporabite skupaj z izdelki Eucerin AtopiControl za aktivno nego in s farmacevtskimi izdelki.
Vaš otrok ima atopijski dermatitis in je starejši od treh mesecev. AtopiControl čistilno olje pomiri in neguje otrokovo atopijsko kožo. Pri dojenčkih olje uporabite le kot dodatek kopeli.

Način uporabe
Eucerin AtopiControl čistilno olje nanesite na mokro kožo. Nežno ga vmasirajte in nato temeljito sperite. Z brisačo nežno popivnajte kožo do suhega, pri čemer pazite, da ne drgnete kože. Pri dojenčkih olje uporabite le kot dodatek kopeli. Izdelek uporabljajte vsak dan, v času izbruha ali v fazi brez izraženih simptomov.

Sorodni izdelki

Dokumenti

Sestava

Glycine Soja, Ricinus Communis Seed Oil, Laureth-4, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-9, Poloxamer 101, Propylene Glycol, Aqua, BHT, Propyl Gallate

Uporaba

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek