Izbrali ste:Izdelki po namenuSrce in ožilje → Hepan krema, 50 g

Hepan krema, 50 g

Hepan krema, 50g
Zdravilo
Blagovna znamka: Jadran Galenski Laboratorij
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Nakup zdravila preko spletne lekarne trenutno ni možen.
Zdravilo lahko kupite v vseh naših lekarnah.

Hepan krema se uporablja za lokalno zdravljenje površinskega tromboflebitisa, to je omejenega vnetja površinskih ven in stanj, nastalih kot posledica tromboze površinskih ven.

Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 9,20 € (Z DDV)
 

Opis izdelka: Hepan krema, 50 g

Kaj je Hepan krema in za kaj se uporablja
1 g Hepan kreme vsebuje 500 i.e. natrijevega heparinata in 5 mg dekspantenola.
Natrijev heparinat po absorpciji prek kože preprečuje strjevanje krvi ter tako deluje preventivno proti nastajanju krvnih strdkov v ožilju, pa tudi terapevtsko na že nastale krvne strdke. Delovanje natrijevega heparinata okrepi dodani dekspantenol, vitamin, ki ob lokalni uporabi na koži spodbuja tvorbo epitela (mehča kožo in pospešuje njeno obnavljanje) ter tako zmanjšuje draženje kože. Hepan gel se uporablja za lokalno zdravljenje površinskega tromboflebitisa (t.j. omejenega vnetja površinskih ven in stanj, nastalih kot posledica tromboze površinskih ven).

Kako uporabljamo Hepan kremo
Hepan kremo nanesite na boleče, vneto področje ven od ena do trikrat na dan, v tanki plasti in brez vtiranja v kožo. Vnet predel nato prekrijte z gazo in ga povijte.

Opozorila
Hepan krema se lahko uporablja le pri odraslih in otrocih nad 5 let starosti. Ne uporabljajte zdravila Hepan kremo, če ste preobčutljivi za (alergični na) natrijev heparinat, dekspantenol ali katerokoli sestavino zdravila. Kadar uporabljate zdravilo Hepan kremo morate paziti, da zdravilo ne pride v oči, na sluznico ali na odprte rane ter na okužene predele kože. Neželenih učinkov lokalne uporabe natrijevega heparinata in dekspantenola med nosečnostjo in dojenjem niso opažali. Zelo redko se na koži pojavi srbenje, pordelost in občutek zbadanja.

Sorodni izdelki

Dokumenti

hepan_krema.pdf

Sestava

Uporaba

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek