Izbrali ste:Izdelki po namenuKoža, lasje, nohti → Fitoval losion proti izpadanju 2X40ml

Fitoval losion proti izpadanju 2X40ml

Fitoval losion proti izpadanju 2X40ml
Generični izdelek
Blagovna znamka: Krka
Pri čezmernem izpadanju in izgubi gostote las.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 9,12 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: Fitoval losion proti izpadanju 2X40ml

Kaj izdelek je in za kaj se uporablja

Patentirana formula Fitoval losjona proti izpadanju las z izjemno kombinacijo treh rastlinskih aktivnih sestavin učinkuje globinsko, saj izboljšuje prekrvavljenost lasišča in prehranjenost lasnih korenin.

Komu je namenjen

Izboljšuje oskrbo lasišča s hranilnimi snovmi. Lavrinska kislina zavira delovanje encima 5-alfa-reduktaze in s tem encimsko pretvorbo moškega spolnega hormona, kar zavira postopno zmanjševanje lasnega mešička. Tako zagotavlja boljšo prehranjenost las. Dermatološki losjon se hitro vpija. Ne masti las in lasišča.

Povečano število las v rastni fazi in za 42 % povečano razmerje med številom lasnih mešičkov v rastni fazi in fazi mirovanja kažeta na ohranjanje aktivnih lasnih mešičkov in s tem na daljšo življenjsko dobo las. Učinek se je pokazal tudi v povečanju gostote las.*

* Vir: dermatološka klinika v Italiji, ocenjevanje pri 40 osebah po 3-mesečni uporabi

Način uporabe:
Priporočljivo kot dodatna, intenzivna nega pri bolj izrazitem izpadanju las. 5 ml losjona 1-krat na dan ali vsaj 3-krat na teden vmasirajte v suho lasišče. Ne spirajte. Uporabljajte 3 mesece zapored. Postopek ponovite spomladi in jeseni.

Izdelki za dermatološko nego las nagnjenih k izpadanju Fitoval ponujajo celosten pristop k reševanju težav z različnimi oblikami izdelkov: z dermatološkim šamponom, dermatološkim losjonom in kapsulami. Aktivne sestavine v šamponu lasem takoj vračajo polnost, losjon in kapsule pa poskrbijo za dolgotrajno rešitev težav z izpadanjem las.
 

Sorodni izdelki

Dokumenti

Sestava

Uporaba

Izberite kategorijo
Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek