Izbrali ste:Izdelki po namenuKoža, lasje, nohti → Fitoval šampon proti izpadanju las 100ML

Fitoval šampon proti izpadanju las 100ML

Fitoval šampon proti izpadanju las 100ML
Generični izdelek
Blagovna znamka: Krka
Zmanjšano izpadanje las, povečan volumen in bolj vitalni lasje so z dermatološko raziskavo dokazani učinki šampona proti izpadanju las Fitoval.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 4,52 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: Fitoval šampon proti izpadanju las 100ML

Kaj izdelek je in za kaj se uporablja

Izjemna kombinacija v šamponu Fitoval proti izpadanju las vsebuje pšenične peptide, ki prodirajo globoko proti sredini lasu in od znotraj krepijo lasna vlakna, ter glikogen, ki se v notranjosti lasne čebulice spremeni v energijo in spodbudi delitev in presnavljanje celic. Pospešeni celični procesi v lasnih koreninah lahko spodbudijo rast močnejših las. Rožmarin in arnika izboljšata prekrvavljenost lasišča.

Komu je namenjen
Zmanjšano izpadanje las, povečan volumen in bolj vitalni lasje so dokazani z dermatološko raziskavo.* Zmanjšano izpadanje las med umivanjem in povečanje volumna. Bolj vitalni in bolj sijoči lasje kar pri 73 % testirancev*.
* Vir: center za klinična preizkušanja v Franciji, ocenjevanje pri 15 osebah po 3-tedenski uporabi

Način uporabe:
Nanesite na vlažne lase in zmasirajte. Na lasišču pustite vsaj 3 minute, nato temeljito sperite. Postopek po potrebi ponovite. Uporabljajte za redno umivanje k izpadanju nagnjenih las.

Izdelki za dermatološko nego las nagnjenih k izpadanju Fitoval ponujajo celosten pristop k reševanju težav z različnimi oblikami izdelkov: z dermatološkim šamponom, dermatološkim losjonom in kapsulami. Aktivne sestavine v šamponu lasem takoj vračajo polnost, losjon in kapsule pa poskrbijo za dolgotrajno rešitev težav z izpadanjem las.

Sorodni izdelki

Dokumenti

Sestava

Uporaba

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek