Izbrali ste:Male živaliSredstva proti zajedalcem → Fypryst combo - psi 10-20 kg 134/120,6mg

Fypryst combo - psi 10-20 kg 134/120,6mg

Fypryst combo - psi 10-20 kg 134/120,6mg
Generični izdelek
Blagovna znamka: Krka
Zdravljenje in preprečevanje okužbe z bolhami in klopi pri psih.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 9,36 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: Fypryst combo - psi 10-20 kg 134/120,6mg


Kaj izdelek je in za kaj ga uporabljamo

Kožne kapljice Fypryst Combo za pse, telesne teže od 10 do 20 kg, so najsodobnejši način za zatiranje zunanjih zajedavcev. Kombinacija fipronila in S-metoprena je zanesljiva in preverjena zaščita proti bolham in klopom. Fypryst Combo deluje tudi na razvojne oblike bolh in tako preprečuje njihovo razmnoževanje v domačem okolju živali. Lahko se ga uporablja tudi pri brejih, doječih živalih in mladičih od 8. tedna starosti. Posebnost zdravil Fypryst Combo je priročna pipeta, ki omogoča enostaven, varen in natančen nanos zdravila na kožo živali. Zadostuje dajanje na eno mesto. Živali razmaknete dlake med lopaticama in naneste zdravilo. Z enostavnim nanašanjem poskrbite za mesec dni zaščite.

Način uporabe 

Pipeto z enkratnim odmerkom zdravila vzemite iz trislojne vrečke. Pipeto držite navpično, pokrovček zavrtite in ga povlecite s pipete. Pokrovček obrnite in njegov nasprotni konec nastavite na pipeto. Potisnite ga na pipeto in ga zavrtite, da tesnilo poči, nato pokrovček odstranite s pipete. Živali razmaknite dlake na grebenu pred lopaticama, da postane koža vidna. Konico pipete z enkratnim odmerkom zdravila nastavite na kožo in pipeto stiskajte, da izpraznite njeno vsebino neposredno na ustrezno mesto na koži. 

En odmerek zagotavlja 2 meseca zaščite pred infestacijo z bolhami in do 4 tedne zaščite pred infestacijo s klopi, odvisno od stopnje ogroženosti v okolju. Bolhe poginejo v 24 urah po infestaciji. 

Sorodni izdelki

Sestava

Uporaba

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek