Izbrali ste:Izdelki po namenuGripa in prehlad → Letizen S, 10 tablet

Letizen S, 10 tablet

Letizen S, 10 tablet
Zdravilo
Blagovna znamka: Krka
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Letizen S se uporablja za lajšanje simptomov, ki spremljajo sezonsko in celoletno alergijsko bolezen nosne sluznice (kihanje, srbenje in povečana količina izcedka), simptomov alergijskega vnetja očesne veznice (srbenje, rdečina, oteklost vek, solzenje, neprenašanje svetlobe) in kože (koprivnica, srbenje), tudi kroničnega kožnega izpuščaja neznanega vzroka.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 6,40 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: Letizen S, 10 tablet

Kaj je zdravilo Letizen S in za kaj se uporablja
Letizen S je zdravilo iz skupine antihistaminikov, ki preprečuje delovanje histamina in pojavljanje težav, značilnih za alergijske bolezni. Zdravilo priporočamo za lajšanje simptomov, ki spremljajo sezonsko in celoletno alergijsko bolezen nosne sluznice (kihanje, srbenje in povečana količina izcedka), simptomov alergijskega vnetja očesne veznice (srbenje, rdečina, oteklost vek, solzenje, neprenašanje svetlobe) in kože (koprivnica, srbenje), tudi kroničnega kožnega izpuščaja neznanega vzroka.

Kako uporabljamo Letizen S
Odrasli: 1 tableta enkrat na dan.Tablete jemljite zjutraj (lahko tudi zvečer) pred jedjo ali po jedi. Pogoltnite tableto s tekočino. Pri samozdravljenju z Letizenom S ne smete prekoračiti priporočenega odmerka. Samozdravljenje lahko traja do 10 dni. Če želite zdravilo jemati dalj časa, se o tem posvetujte z zdravnikom.

Opozorila
Ne jemljite zdravila Letizen S, če ste alergični na (preobčutljivi za) cetirizin, hidroksizin ali katerokoli sestavino zdravila Letizen S, če imate hudo ledvično okvaro, če se zdravite s hemodializo, če ste noseči ali dojite. Če se med jemanjem Letizena S pojavijo povišana telesna temperatura, hripavost, oteženo dihanje, stiskanje ali piskanje v prsih, kašelj, gnojni izcedek iz nosu ali oči, obvezno poiščite zdravniško pomoč. Pri nekaterih bolnikih zdravilo lahko povzroči zaspanost. Če se tako odzivate na zdravilo, ga jemljite zvečer. Če ste občutljivi, lahko sočasna uporaba alkohola in drugih pomirjeval dodatno zmanjša vašo zbranost in poslabša delovno storilnost. Pri bolnikih z izključno jetrno okvaro odmerka ni treba prilagoditi. Odmerjanje pri okvarjenem jetrnem delovanju in ledvičnem odpovedovanju je priporočljivo prilagoditi.

Sorodni izdelki

Sestava

Uporaba

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek