Izbrali ste:Izdelki po namenuOkostje, mišice in sklepi → Naklofen gel, 60 g

Naklofen gel, 60 g

Naklofen, gel, 60g
Zdravilo
Blagovna znamka: Krka
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Naklofen gel lahko uporabljate za lajšanje bolečin in vnetja pri blažjih oblikah revmatičnih bolezni in drugih bolečinskih znakih (športnih in nezgodnih poškodbah mehkih tkiv, kot so nategi, zvini in udarnine, kadar ni poškodovana tudi koža).
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 6,73 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: Naklofen gel, 60 g

Kaj je Naklofen gel in za kaj se uporablja
1 g gela vsebuje 11,6 mg dietilamonijeve soli diklofenaka, kar ustreza 10 mg natrijeve soli diklofenaka.
Naklofen gel je zdravilo za zunanjo uporabo s protivnetnim in protibolečinskim delovanjem. Zdravilna učinkovina (diklofenak) prodre do obolelega mesta ter povzroči zmanjšanje vnetne otekline in izboljša gibljivost.
Naklofen gel lahko uporabljate za lajšanje bolečin in vnetja pri:
- blažjih oblikah revmatičnih bolezni (vnetnem, degenerativnem, zunaj sklepnem revmatizmu),
- drugih bolečinskih znakih (športnih in nezgodnih poškodbah mehkih tkiv, kot so nategi, zvini in udarnine, kadar ni poškodovana tudi koža).

Kako uporabljamo Naklofen gel
Na oboleli predel iztisnete 5 cm do 10 cm gela trikrat do štirikrat na dan in ga narahlo vtrite v kožo.
Zdravljenje običajno traja 2 tedna do 4 tedne. Če znaki vašega obolenja v tem času ne prenehajo, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Naklofen gel lahko uporabljate sočasno s peroralnimi oblikami zdravil s protivnetnim in protibolečinskim delovanjem, vendar bodite previdni.

Opozorila
Če ste preobčutljivi za diklofenak in druge sestavine zdravila ali za druga nesteroidna protivnetna zdravila (predvsem, če ste po jemanju salicilatov ali drugih nesteroidnih protivnetnih zdravil dobili astmo, vnetje sluznice v nosu ali koprivnico), ne smete uporabljati Naklofen gela. Naklofen gel lahko nanašate samo na zdravo in nepoškodovano kožo. Ne smete ga nanašati na rane ali druge odprte poškodbe. Gel ne sme priti v stik s sluznico ali z očmi. Med uporabo Naklofen gela se morate izogibati pretiranemu sončenju. Po uporabi si morate dobro umiti roke. Zdravila ne smete zaužiti. Med nosečnostjo in dojenjem uporabljajte Naklofen gel le kratek čas in v manjših količinah. Med dojenjem zdravila ne nanašajte na prsi. Po lokalni uporabi diklofenaka lahko, vendar redko, pride do rdečine, srbenja ali pekočega občutka na koži. Pri posameznikih lahko pride do preobčutljivosti za sonce.

Sorodni izdelki

Sestava

Uporaba

Izberite kategorijo
Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek