Izbrali ste:Izdelki po namenuGripa in prehlad → Neo-angin, 24 pastil

Neo-angin, 24 pastil

Neo-angin, 24 pastil
Zdravilo
Blagovna znamka: Klosterfrau Healthcare
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Zdravilo Neo-angin je antiseptik in blag analgetik za usta in žrelo. Namenjeno je za lajšanje simptomov, kot so bolečine v žrelu in hripavost, vnetja ustne sluznice in vnetja dlesni.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 6,95 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: Neo-angin, 24 pastil

Kaj so Neo-angin pastile in za kaj se uporabljajo
Zdravilo Neo-angin je antiseptik in blag analgetik za usta in žrelo. Namenjeno je za zgodnje lokalno zdravljenje blagih okužb ust in žrela, s čimer se lahko zmanjša tudi poraba antibiotikov. Te okužbe povzročijo vnetja ustne votline in žrela s simptomi, kot so bolečine v žrelu in hripavost, vnetja ustne sluznice in vnetja dlesni. Ena pastila vsebuje naslednje zdravilne učinkovine: 2,4-diklorobenzil alkohol 1,20 mg; amilmetakrezol 0,60 mg; levomentol 5,72 mg.

Kako uporabljamo Neo-angin pastile
Zdravilo Neo-angin je namenjeno za uporabo v ustih in žrelu (oralna uporaba). Odrasli in otroci, starejši od 6 let, počasi raztopite v ustih po eno pastilo, na vsake 2 do 3 ure. Največji dnevni odmerek zdravila je 6 pastil. Zdravljenje lahko traja 3 – 4 dni. Če se vaše težave v tem času ne izboljšajo, ali se celo poslabšajo, se posvetujte s svojim zdravnikom. Neposredno po jemanju zdravila ne uživajte hrane ali pijače, da le-ta ne bi pospešila odstranjevanja zdravila z ustne sluznice in žrela.

Opozorila
Zdravilo Neo-angin ni primerno za otroke, mlajše od 6 let. Uporabe zdravila Neo-angin med nosečnostjo in dojenjem ne priporočamo, ker ni dovolj podatkov o varnosti uporabe zdravila v teh obdobjih. Če se vaše težave po 3 – 4 dnevnem jemanju zdravila Neo-angin ne izboljšajo ali se celo poslabšajo ali če imate dolgotrajen (kronični) kašelj ali hripavost, se posvetujte z zdravnikom. Omenjena simptoma sta lahko posledica morebitnih malignih obolenj.

Sorodni izdelki

Sestava

Uporaba

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek