Izbrali ste:Izdelki po namenuPrebava in presnova → Nolpaza control 20 mg, 14 tablet

Nolpaza control 20 mg, 14 tablet

Nolpaza control 20mg, 14 tablet
Zdravilo
Blagovna znamka: Krka
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Zdravilo Nolpaza control se uporablja za kratkotrajno zdravljenje znakov refluksa (na primer zgaga, regurgitacija kisline) pri odraslih.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 10,07 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: Nolpaza control 20 mg, 14 tablet

Kaj je zdravilo Nolpaza control in za kaj se uporablja
Zdravilo Nolpaza control vsebuje zdravilno učinkovino pantoprazol, ki blokira "črpalko", ki proizvaja želodčno kislino. S tem zmanjša količino kisline v vašem želodcu. Zdravilo Nolpaza control se uporablja za kratkotrajno zdravljenje znakov refluksa (na primer zgaga, regurgitacija kisline) pri odraslih. Refluks je vračanje kisline iz želodca v požiralnik ("prebavna cev"), ki lahko postane pekoče in boleče. To vam lahko povzroči bolezenske znake kot je boleč žgoči občutek v prsih, ki se dviga proti žrelu (zgaga) in okus po kislem v ustih (regurgitacija kisline). Že po 1 dnevu zdravljenja z zdravilom Nolpaza control utegnete opaziti zmanjšanje simptomov kislega refluksa in zgage, vendar to zdravilo ni namenjeno takojšnjemu olajšanju. Mogoče bo za olajšanje znakov treba jemati tablete 2-3 dni zaporedoma.

Kako uporabljamo Nolpaza control tablete
Vzemite 1 tableto na dan.Vzemite tableto pred obrokom, vsak dan ob istem času. Tableto morate pogoltniti celo z nekaj vode. Ne žvečite ali lomite tablete. Priporočenega dnevnega odmerka 20 mg pantoprazola ne smete prekoračiti. To zdravilo morate jemati najmanj 2-3 dni zaporedoma. Zdravilo Nolpaza control prenehajte jemati, ko ste popolnoma brez simptomov bolezni. Če se znaki bolezni ne zmanjšajo po 2 tednih neprekinjenega jemanja tega zdravila, se posvetujte s svojim zdravnikom. Ne jemljite tablet Nolpaza control več kot 4 tedne brez posveta pri zdravniku.

Opozorila
Zdravila Nolpaza control ne smejo uporabljati otroci in mlajši od 18 let starosti. Ne jemljite zdravila Nolpaza control z ostalimi zdravili, ki zavirajo izločanje kisline v vašem želodcu, kot so drugi zaviralci protonske črpalke (omeprazol, esomeprazol, lansoprazol ali rabeprazol) ali blokatorji H2 receptorjev (npr. ranitidin, famotidin). Lahko pa jemljete zdravilo Nolpaza control z antacidi (npr. hidrotalcit, magaldrat, alginska kislina, natrijev hidrogenkarbonat, aluminijev hidroksid, magnezijev karbonat ali kombinacije naštetih), če je potrebno. Ne vzemite zdravila Nolpaza control, če ste noseči ali če dojite.

Sorodni izdelki

Sestava

Uporaba

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek