Izbrali ste:Kozmetika AhenaAhena → Krema za roke

Krema za roke

Krema za roke
Galenski izdelek
Blagovna znamka: Celjske lekarne
Krema za roke za vsakodnevno nego rok in zaščito pred zunanjimi vplivi.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 5,77 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: Krema za roke

Krema se uporablja za vsakodnevno nego rok in zaščito pred zunanjimi vplivi. Vsebuje glicerol, vitamin E, olivno olje in dekspantenol, ki kožo mehčajo in vlažijo. Kot pravijo so roke naš drugi obraz, zato je njihov videz zelo pomemben. Vendar zaradi izpostavljenosti različnim dejavnikom hitro postane tanka in občutljiva. Prične ji primanjkovati maščobe in vlage ter tako pride do razdraženosti. Zato je pomembno, da kožo negujemo s kremo za roke, ki je namenjena negi izsušene in razdražena kože. 

Način uporabe: 
Za mehke in negovane roke kremo večkrat dnevno in zvečer pred spanjem v tankem sloju nanesite na umito in še rahlo vlažno kožo in počakajte nekaj minut, da se popolnoma vpije.

Zanimivost:
Krema ne vsebuje dišav.

Nasvet: 
Umivanje rok čez dan je neizogibno, zato uporabljajte pH nevtralna mila. Roke umivajte z mlačno vodo, na koncu pa jih splaknite s hladno, saj to spodbudi prekrvavitev. Priporočljivo je, da si roke po vsakem umivanju namažete s kremo za roke. Ker je to težje izvedljivo, si roke namažite čim pogosteje. Vpliv ostalih dejavnikov, kot so temperaturne razlike (mraz, veter, sonce), škodljive bakterije, kemična čistila in podobno, skušajte omejiti kolikor je možno. 

Prednost: 
Krema ni testirana na živalih. Zaradi farmacevtske kakovosti sestavin in enostavne sestave je majhna možnost preobčutljivosti na kremo. Maloserijska proizvodnja zagotavlja na policah naših lekarn vedno sveže izdelane kreme. 

Pakiranje: 
50ml kreme v airless vsebniku.

Izdeluje: Celjske lekarne, Galenski laboratorij, Vodnikova 1, Celje

Sorodni izdelki

Dokumenti

Sestava

Sestavine/Ingredints: Aqua, Glycerin, Petrolatum, Cetearyl Alcohol and Sodium Cetearyl Sulfate, Paraffinum Liquidum, Panthenol, Tocopheryl Acetate and Olea Europaea Fruit Oil, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Uporaba

Izberite kategorijo
Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek