Izbrali ste:Izdelki primerni zaOtroci in mladostniki → Isla Junior

Isla Junior

Isla Junior
Medicinski pripomoček
Blagovna znamka: Engelhard
Pastile Isla Junior za otroke s prijetno naravno aromo jagode.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 5,65 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: Isla Junior

Pastile Isla Junior z okusom jagode, so primerne za uporabo pri otrocih, starejših od 4 let. Ščitijo suho in razdraženo sluznico ust in žrela ter lajšajo značilne težave, povezane s prehladom in vnetim grlom. Poseben zeliščni ekstrakt, ki ga vsebujejo pastile, je sestavljen iz več kot 80 odstotkov sluzi. Ko položimo pastilo v usta, se ekstrakt raztopi in blagodejno deluje na usta, žrelo in grlo. Kot balzam prekrije sluznico, kjer tvori film in jo s tem zaščiti pred draženjem ter zunanjimi vplivi. Dodatno se poveča izločanje sline, zato se razdražena sluznica lahko pomiri. Olajšajo se tudi značilne težave, povezane s prehladom in vnetim grlom, kot so draženje h kašlju, hripavost, suha sluznica grla in žrela, ki lahko povzročijo težave pri požiranju in vnetju grla. Pastile vsebujejo tudi vitamin C in cink, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema, ter kalcijev pantotenat, ki pospeši celjenje poškodb na koži in sluznicah.

Opozorilo: Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo (PDF datoteka).

Vsebnost, neto količina:
20 pastil

Shranjevanje:
na temperaturi do 25°C, zaščiten pred vlago in svetlobo.

Ime in naslov proizvajalca, država porekla (Zastopnik: )
Engelhard Arzneimittel GmbH & Co. KG Herzbergstr. 3, 61138 Niederdorfelden, Nemčija, Farmedica d. o. o. Leskoškova cesta 12, 1000 Ljubljana 

Sorodni izdelki

Sestava

Sestavine: 1 pastila vsebuje 80 mg vodnega ekstrakta islandskega lišaja (0,4-0,8 : 1). Druge sestavine: arabski gumi, sorbitol, maltitol, steviol glikozidi, askorbinska kislina (vitamin C), kalcijev pantotenat, cinkov glukonat, naravna aroma, rastlinsko barvilo (ekstrakt korenja in črnega ribeza), srednjeverižni trigliceridi, prečiščena voda. Sladkorna nadomestka v 1 pastili: 0,312 g sorbitola in 0,685 g maltitola, kar ustreza 0,083 BU (krušnim enotam).

Sestavine, ki povzročajo alergije ali preobčutljivost:
proizvajalec navaja, da pastile Isla Junior ne vsebujejo glutena in laktoze.

Uporaba

Pastile Isla Junior so namenjene otrokom po dopolnjenem 4. letu starosti, ki že znajo varno lizati. Na dan lahko poližejo do šest pastil. Če je potrebno, se lahko pastile uporabljajo skozi daljše časovno obdobje. Če se vaše težave ne izboljšajo po 10 dneh, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
Napotek za diabetike: ena pastila vsebuje 0,997 g sladkornih nadomestkov, kar ustreza 0,083 krušnim enotam (BU).

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek