Izbrali ste:Izdelki po namenuLedvice in sečila → Kapljice za ledvice in mehur

Kapljice za ledvice in mehur

Kapljice za ledvice in mehur
Zdravilo
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Nakup zdravila preko spletne lekarne trenutno ni možen.
Zdravilo lahko kupite v vseh naših lekarnah.
Kapljice za ledvice in mehur so namenjene zdravljenju blažjih, ponavljajočih se okužb sečil.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 6,59 € (Z DDV)
 

Opis izdelka: Kapljice za ledvice in mehur

Kapljice za ledvice in mehur so namenjene zdravljenju blažjih, ponavljajočih se okužb sečil, ki se kažejo kot pogosto tiščanje na vodo in/ali pekoč občutek ob uriniranju. Izvleček listov vednozelenega gornika vsebuje arbutin, ki se v urinu pretvori v hidrokinon, ta pa deluje protibakterijsko. Učinkovine listov breze, zeli njivske preslice ter korenin pravega peteršilja in navadnega gladeža delujejo diuretično - povečujejo izločanje urina ter tako izpirajo sečne poti.

Opozorilo: Pred začetkom uporabe zdravila natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Kot vsa zdravila ima lahko tudi to zdravilo neželene učinke, ki pa se ne pojavijo pri vseh bolnikih. Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo (PDF datoteka).

Vsebnost, neto količina:
Pakiranje: škatla s kapalno stekleničko iz temnorjavega stekla s 50 ml pripravka in priloženim navodilom za uporabo.

Shranjevanje:
Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi do 25 °C.

Izdeluje:
Celjske lekarne, Galenski laboratorij, Vodnikova 1, Celje

Sorodni izdelki

Sestava

Kaj vsebuje zdravilo Kapljice za ledvice in mehur?
Zdravilna učinkovina: vodno-etanolni tekoči ekstrakt zeli njivske preslice, korenin pravega peteršilja, listov vednozelenega gornika, korenin navadnega gladeža in listov breze (ekstrakcijsko topilo: 70-odstotni etanol). 1 g pripravka vsebuje ekstrakt iz 0,10 do 0,11 g zeli njivske preslice, 0,10 do 0,11 g korenin pravega peteršilja, 0,08 g listov vednozelenega gornika, 0,04 g korenin navadnega gladeža in 0,04 g listov breze. DER = 1: 2,5-2,7, ekstrakcijsko topilo: 70% etanol. Pomožne snovi: etanol, prečiščena voda.

Uporaba

Ob blagih težavah s sečili trikrat na dan 20-30 kapljic dodajte v 1 do 2 dcl vode ali čaja. Zdravilo je za samozdravljenje primerno za kratkotrajno uporabo, brez posveta z zdravnikom ga ne uporabljajte dlje kot 14 dni.
Za boljšo učinkovitost arbutina je priporočljivo, da sočasno z zdravilom Kapljice za ledvice in mehur uživate manj hrane, ki bi lahko povzročila nakisanje urina (na primer meso, vitamin C). Bodite pozorni na zadosten vnos tekočine - zdrav človek naj bi izločil približno 1,5 l urina na dan. Pri vnetjih sečil je priporočljivo vnos tekočine še povečati (če nimate drugih obolenj, ki bi zahtevala omejen vnos tekočine). Zdravilo ni namenjeno otrokom, mlajšim od 12 let.

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek