Izbrali ste:Lastni izdelki → Kapljice za žolč

Kapljice za žolč

Kapljice za žolč
Zdravilo
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Nakup zdravila preko spletne lekarne trenutno ni možen.
Zdravilo lahko kupite v vseh naših lekarnah.
Kapljice za žolč priporočamo za blaženje dispeptičnih težav.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 5,69 € (Z DDV)
 

Opis izdelka: Kapljice za žolč

Kapljice za žolč vsebujejo vodnoetanolni ekstrakt korenin regrata, listov boldo, listov poprove mete in listov artičoke. Pospešujejo nastajanje in izločanje žolča in prebavnih sokov in spodbujajo zmanjšan apetit. Priporočamo jih za blaženje dispeptičnih težav, ki se kažejo kot napihnjenost, krči in bolečine v trebuhu in so posledica premajhnega izločanja žolča, za spodbujanje izločanja prebavnih sokov ob uživanju težje prebavljive hrane in kot dodatno zdravljenje pri slabšem delovanju jeter in žolčnika.

Opozorilo: Pred začetkom uporabe zdravila natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Kot vsa zdravila ima lahko tudi to zdravilo neželene učinke, ki pa se ne pojavijo pri vseh bolnikih. Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo (PDF datoteka).

Vsebnost, neto količina:
Pakiranje: steklenička iz temnega stekla s kapalnim nastavkom, ki vsebuje 50 ml pripravka.

Shranjevanje:
Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi do 25 °C. Ker je izdelek vnetljiv, z njim ne rokujte, ga ne shranjujte in ne odpirajte v bližini ognja ali vročih grelnih teles!

Izdeluje:
Celjske lekarne, Galenski laboratorij, Vodnikova 1, Celje

Sorodni izdelki

Sestava

Kaj vsebuje zdravilo Kapljice za žolč?
Zdravilna učinkovina je vodnoetanolni ekstrakt korenin regrata, listov boldo, listov poprove mete in listov artičoke. 10 ml (8 g) kapljic vsebuje ekstrakt 560 mg korenine regrata (Taraxacum officinalis WEBER, radix), 560 mg listov boldo (Peumus boldus MOL., folium), 560 mg listov poprove mete (Mentha x piperita L., folium) in 560 mg listov artičoke (Cynara scolymus L., folium). DER = 1:3; ekstrakcijsko topilo: 90 % etanol. Druge sestavine zdravila so etanol in prečiščena voda.

Uporaba

Po potrebi, ob napenjanju ali slabi prebavi do 3 x dnevno zaužijte 10 - 15 kapljic v žlici vode, med jedjo ali takoj po jedi. 1 g raztopine je 25 kapljic.
Bolniki z žolčnimi kamni ali drugimi obolenji žolčnih poti naj se pred uporabo zdravila posvetujejo z zdravnikom. Zdravilo ni namenjeno dolgotrajni uporabi. Če se težave v 1 - 2 tednih ne izboljšajo, se posvetujte z zdravnikom. Pripravek vsebuje do 89 vol. % etanola. Zdravila Kapljice za žolč ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 12 let, v času nosečnosti in dojenja. Škodljivo je za tiste, ki trpijo za alkoholizmom.

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek