Izbrali ste:Izdelki po namenuOči → A.Vogel Kapljice za oči Extra intense

A.Vogel Kapljice za oči Extra intense

A.Vogel Kapljice za oči Extra intense
Medicinski pripomoček
Blagovna znamka: Farmedica
A.Vogel kapljice za oči Extra Intense za močno blaženje težav pri razdraženosti in suhosti oči.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 11,15 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: A.Vogel Kapljice za oči Extra intense

A.Vogel Kapljice za oči Extra Intense pri zelo suhih, pekočih in utrujenih očeh. Kapljice omogočajo hitro in intenzivno vlaženje površine očesa. Pomirjajo oko in ohranjajo vlažnost očesa. Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč in za občutljive oči. Dodatna osvežitev in intenzivno vlaženje.

Suhe, pordele, utrujene oči povzročajo različni dejavniki, med drugim daljša izpostavljenost različnim elektronskim zaslonom, zadrževanje v ogrevanih in klimatiziranih prostorih, neugodni vremenski pogoji, jemanje določenih zdravil, starostno pogojeni razlogi …

Kapljice A.Vogel Extra Intense so brez dodanih konzervansov, primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč, uporabljajo pa jih lahko tudi nosečnice in doječe matere.

A.Vogel Kapljice za oči Extra Intense vsebujejo navadno smetliko (Euphrasia) in hialuronsko kislino*. Vsebnost hialuronske kisline je dvakrat višja kot v običajnih A.Vogel Kapljicah za oči, tako da je učinek bolj intenziven. Hialuronska kislina v A.Vogel Kapljicah za oči Extra Intense je proizvedena iz rastlinskega izvora. Ne vsebuje gensko spremenjene soje in ni živalskega izvora. 

Edinstven vsebnik za odmerjanje A.Vogel Kapljice za oči Extra Intense so napolnjene v vsebnik s praktičnim sistemom odmerjanja, ki omogoča, da se naenkrat sprosti le ena kapljica. Odmerjanje je zato enostavno.

Opozorilo: Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo (PDF datoteka).

Vsebnost, neto količina:
10 ml sterilne raztopine.

Shranjevanje:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri temperaturi od 8 do 25 °C. Po prvem odprtju vsebnika so kapljice uporabne še 6 mesecev.

Ime in naslov proizvajalca, država porekla (Zastopnik: )
Biohorma BV, J. P. Broekhovenstraat 16, NL-8081 HC Elburg, Nizozemska, Farmedica d. o. o., Leskoškova cesta 12, 1000 Ljubljana

Sorodni izdelki

Sestava

Sestavine: Hialuronska kislina 2 mg/ml, navadna smetlika (Euphrasia offcinalis), natrijev klorid, borova kislina, dinatrijev tetraborat dekahidrat, voda. 
A. Vogel Kapljice za oči Extra Intense ne vsebujejo konzervansov.

Uporaba

Navodilo za uporabo:
Odrasli: v vsako oko kanite po eno kapljico do 5-krat dnevno. Kapljice se lahko uporabljajo do največ 30 zaporednih dni. Če simptomi trajajo več kot 3 zaporedne dni brez izboljšanja ali če se stanje poslabša, ali pride do vnetja oči, priporočamo, da se posvetujete z okulistom ali drugim zdravstvenim delavcem. Priporočamo, da en vsebnik uporablja vedno ista oseba. 

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek