Izbrali ste:Izdelki po namenuOči → A.Vogel Kapljice za oči

A.Vogel Kapljice za oči

A.Vogel Kapljice za oči
Medicinski pripomoček
Blagovna znamka: Farmedica
A.Vogel Kapljice za oči so vlažilne kapljice za oči, pri suhih, pekočih in utrujenih očeh.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 9,45 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: A.Vogel Kapljice za oči

A.Vogel Kapljice za oči so vlažilne kapljice za oči, ki lajšajo težave pri suhih, pekočih ali utrujenih očeh. Kapljice omogočajo hitro vlaženje površine očesa. Pomirjajo oko in ohranjajo vlažnost očesa. Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč in za občutljive oči. Raztopina ne vsebuje konzervansov.

Suhe, pekoče ali utrujene oči lahko povzroča več dejavnikov: dolgotrajna uporaba računalnika, ogrevanje, klima, starost, ali uporaba kontaktnih leč. 

Sestavine A.Vogel Kapljic za oči po nanosu tvorijo tekoč film, ki oči osveži in navlaži. Edinstven vsebnik za odmerjanje A.Vogel Kapljice za oči so napolnjene v vsebnik s praktičnim sistemom odmerjanja, ki omogoča, da se naenkrat sprosti le ena kapljica. Odmerjanje je zato enostavno. Zaradi posebnega pakiranja so sterilne in jih lahko uporabljamo 6 mesecev po prvem odprtju. 

Najpomembnejši sestavini kapljic sta hialuronska kislina in izvleček navadne smetlike, ki pomagata navlažiti površino očesa ter ščititi oko pred prekomernim hlapenjem solz. Z omenjenim načinom delovanja ublažimo tudi draženje in neprijeten občutek utrujenih oči. Kapljice so primerne za dolgotrajno uporabo.

V veliko pomoč so lahko uporabnikom kontaktnih leč, uporabljajo pa jih lahko tudi nosečnice in doječe matere.

Opozorilo: Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo (PDF datoteka).

Vsebnost, neto količina:
10 ml sterilne raztopine  (približno 300 kapljic).

Shranjevanje:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri temperaturi od 8 do 25 °C. Po prvem odprtju vsebnika so kapljice uporabne še 6 mesecev.

Ime in naslov proizvajalca, država porekla (Zastopnik: )
Biohorma BV, J. P. Broekhovenstraat 16, NL-8081 HC Elburg, Nizozemska, Farmedica d. o. o., Leskoškova cesta 12, 1000 Ljubljana

Sorodni izdelki

Sestava

Sestavine: Hialuronska kislina 1 mg/ml, navadna smetlika (Euphrasia officinalis), natrijev klorid, borova kislina, dinatrijev tetraborat dekahidrat, voda.
A.Vogel Kapljice za oči ne vsebujejo konzervansov. Primerne so za vegane.

Uporaba

Navodilo za uporabo:
Otroci, starejši od 12 let: v vsako oko kanite po eno kapljico 1- do 2-krat dnevno.
Odrasli: v vsako oko kanite po eno kapljico 4- do 5-krat dnevno. Kapljice se lahko uporabljajo do največ 30 zaporednih dni. Če simptomi trajajo več kot 3 zaporedne dni brez izboljšanja ali če se stanje poslabša, ali pride do vnetja oči, priporočamo, da se posvetujete z okulistom ali drugim zdravstvenim delavcem. Priporočamo, da en vsebnik uporablja vedno ista oseba. 

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek