Izbrali ste:Izdelki primerni zaŽenske → MacroBalans 12g

MacroBalans 12g

MacroBalans 12g
Medicinski pripomoček
Blagovna znamka: Vitabalance d.o.o.
MacroBalans odvajalni praški se uporabljajo pri zaprtju.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 12,43 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: MacroBalans 12g

MacroBalans vsebuje makrogol 4000 v obliki praška in se uporablja pri zaprtju. Makrogol veže vodo in poveča količino vode v črevesju. Kot posledica se trdo blato zmehča, kar privede do normalnega krčenja črevesja in odvajanja blata. Makrogol ne vpliva na tekočine v telesu in se izloča z blatom. 

Opozorilo: Prosimo, pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo (PDF datoteka). 

Vsebnost, neto količina:
20 vrečk x 12 g v škatli.

Shranjevanje:
Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri sobni temperaturi. Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred vlago in svetlobo. Po uporabi tesno zaprite pokrov vsebnika. Raztopina, pripravljena v vodi, je uporabna 24 ur, če se hrani v hladilniku (2-8 °C).

Ime in naslov proizvajalca, država porekla (Zastopnik: )
Vitabalans Oy, Varastokatu 8 FI-13500, Hämeenlinna, Finska, (Vitabalans Slovenija).


Sorodni izdelki

Sestava

Sestavine:
Aktivna učinkovina je makrogol 4000. Proizvod ne vsebuje drugih sestavin. 

Sestavine, ki povzročajo alergije ali preobčutljivost:
proizvajalec navaja, da MacroBalans prašek ne vsebuje laktoze in sladkorja.

Uporaba

Vrečke: Odprite 1 vrečko in jo raztopite v ca. 2 dl (poln kozarec) tekočine (voda ali sok). Mešajte, dokler se prašek popolnoma ne raztopi v tekočini, in popijte raztopino. Če je potrebno, se lahko za otroke vsebina ene 6 g vrečke raztopi v 1 dl (pol kozarca) tekočine. 
Vsebnik: 1-2 merilni žlički praška raztopite v ca. 2 dl (poln kozarec) tekočine (voda ali sok). Mešajte, dokler se prašek popolnoma ne raztopi v tekočini in popijte raztopino. Če je potrebno, se lahko za otroke vsebina 1 merilne žličke raztopi v 1 dl (pol kozarca) tekočine. 

Odrasli in otroci starejši od 8 let:
Običajen odmerek je 1 vrečka (12 g praška) 1-2 krat dnevno, raztopljena v tekočini. Pri uporabi vsebnika, je običajen dnevni odmerek 2 merilni žlički (12 g praška) 1-2 krat dnevno, raztopljeno v tekočini.
Otroci od 4-7 let:
Običajen odmerek je 1 vrečka (6 g praška) 1-2 krat dnevno, raztopljena v tekočini. Pri uporabi vsebnika, je običajen dnevni odmerek 1 merilna žlička (6 g praška) 1-2 krat dnevno raztopljena v tekočini.
Otroci od 2-3 let:
Običajen odmerek je 1 vrečka (6 g praška) enkrat dnevno raztopljena v tekočini. Pri uporabi vsebnika je običajen dnevni odmerek 1 merilna žlička (6 g praška) enkrat dnevno raztopljena v tekočini.

Odmerek se lahko vzame neodvisno od dnevnega časa. MacroBalans praška ne smejo jemati otroci, mlajši od 2 let. Zdravljenje običajno traja največ 14 dni. Po potrebi se lahko zdravljenje ponovi. 

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek