Izbrali ste:_Novo v ponudbi → Tonik z muškatno kaduljo, 150 ml

Tonik z muškatno kaduljo, 150 ml

Tonik z muškatno kaduljo, 150 ml
Kozmetika
Osvežilni tonik za čiščenje in osvežitev mastne in aknaste kože.
Z nakupom tega izdelka prejmete: 0 točk.
Spletna cena: 9,71 € (Z DDV)
Količina:  

Opis izdelka: Tonik z muškatno kaduljo, 150 ml

Tonik z muškatno kaduljo priporočamo za nego, dodatno čiščenje in osvežitev kože. Vsebuje hidrolat muškatne kadulje in vitamin B3 (niacinamid), ki zavirata pretirano maščenje kože in nastanek kožnih nečistoč. Z njim boste kožo dodatno očistili, učinkovito navlažili in uravnali pH. Uporabite ga za optimalen zaključek čiščenja kože, kot vlažilno podlago za kremo ali za dodatno osvežitev tekom dneva. Pršilni nastavek omogoča priročen nanos tudi neposredno na kožo. Učinkovita kombinacija sestavin pomirja in izboljšuje videz mastne, aknaste in nečiste kože, uravnava izločanje lojnic in koži daje občutek uravnovešenosti in mehkobe.

Za nežno in učinkovito nego problematične kože smo kot eno izmed pomembnejših sestavin tonika izbrali hidrolat muškatne kadulje. Hidrolat muškatne kadulje se je v kozmetiki uveljavil za nego mastne in k nastajanju aken, mozoljev in ogrcev nagnjene kože. Problematično in mastno kožo učinkovito navlaži, pomirja vnetne spremembe in uravnava izločanje lojnic.

Toniku je dodan tudi vitamin B3, ki izboljšuje videz, elastičnost, strukturo in odpornost kože na zunanje dejavnike, jo pomirja, zmanjšuje izločanje lojnic in blaži vnetja v primeru aken.

Opozorilo: Za zunanjo uporabo.
Pakiranje, neto količina: 150 ml, Vsebnik s pršilnim nastavkom
Shranjevanje: Shranjujte pri sobni temperaturi in nedosegljivo otrokom!
Proizvajalec: Celjske lekarne, Galenski laboratorij, Vodnikova 1, 3000 Celje

Sorodni izdelki

Dokumenti

Sestava

Sestavine/Ingredients: Aqua, Salvia Sclarea Flower Water, Alcohol, Niacinamide, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Linalool* .
*Naravna sestavina hidrolata muškatne kadulje

Uporaba

Za optimalen zaključek čiščenja kosem vate navlažite s tonikom in s krožnimi gibi obrišite kožo obraza in dekolteja.

Uporabite ga lahko tudi za dodatno vlaženje očiščene kože pred nanosom kreme ali za večkratno dodatno osvežitev tekom dneva. Pazite, da ne pride v stik z očesno sluznico. Učinkovita kombinacija sestavin pomirja in izboljšuje videz mastne, aknaste in nečiste kože, uravnava izločanje loja in koži daje občutek uravnoteženosti in mehkobe.

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek