Izbrali ste:Točka zdravja
1 2 3 4 … 6  Naslednja stran

Točka zdravja

Celjske lekarne javni lekarniški zavod objavlja ponovni poziv za javno zbiranje ponudb za prodajo nepremičnine Celjskih lekarn javnega lekarniškega zavoda.
V predprazničnih dnevih smo prilagodili poslovne čase naših lekarn.
25. 10. 2021: Celjske lekarne javni lekarniški zavod objavlja javno zbiranje ponudb za prodajo nepremičnine Celjskih lekarn javnega lekarniškega zavoda.
Od 30.08.2021 je omogočena izdaja HAG testov za učence in dijake v vseh enotah Celjskih lekarn.
Od 1.7.2021 je mogoče v vseh enotah Celjskih lekarn pridobiti digitalno zeleno potrdilo.
Celjske lekarne smo odprle novo lekarniško podružnico DOBRNA.
Epidemija koronavirusa Covid-19 je posegla v naš vsakdan in nas pahnila iz vsakodnevne rutine. Poleg grožnje, ki jo virus na eni strani predstavlja za naše zdravje, je epidemija na drugi strani sprožila tudi potrebo po številnih spremembah.
Zaradi zagotavljanja nemotene preskrbe z zdravili smo spremenili delovni čas nekaterih naših enot.
Na podlagi 34. člena Zakona o lekarniški dejavnosti (ZLD – 1) Svet javnega lekarniškega zavoda Celjske lekarne, dne 23.10.2020, razpisuje prosto delovno mesto DIREKTORJA (m/ž) JAVNEGA LEKARNIŠKEGA ZAVODA CELJSKE LEKARNE
Le malokdo se lahko pohvali s tem, da še nikdar ni občutil bolečine v hrbtenici. Je zanjo kriv napačen gib, težko ali monotono delo, pomanjkanje gibanja, je samoumevna za naša leta?
Luskavica je kronična vnetna bolezen, ki prizadene približno 2 odstotka populacije.
Lekarne delujejo po ustaljenem odpiralnem času kot pred epidemijo razen naslednjih lekarn, v katerih ostaja spremenjen odpiralni čas:
Nakup v času od 8. do 10. ure opravijo ranljive skupine invalidi, upokojenci, nosečnice.
V lekarni je še vedno  obvezna uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite, ki prekrije nos in usta, skladno s sklepom vlade.
Za dobro psihično in fizično kondicijo potrebujemo kakovosten spanec. Pomembnosti spanja pa se pogosto zavemo šele, ko nam ga primanjkuje.
V tokratnem predavanju se bomo pogovorili o vzrokih, simptomih, sprožitvenih dejavniki in seveda o ukrepih, ki lajšajo težave povezane z migreno.
Obvestilo - odpiralni čas lekarniških enot v torek, 24. in 31. 12. 2019.

Jetra so eden najpomembnejših organov v telesu, saj pridejo v stik z vsako zaužito snovjo.
Ja, tudi moški se starajo. Hitrost staranja moškega telesa se meri predvsem z izgubo testosterona in drugih spolnih hormonov.
Preobčutljivost na zdravila je zaradi hkratne uporabe zdravil na recept, brez recepta in prehranskih dopolnil v porastu.
1 2 3 4 … 6  Naslednja stran

Izberite


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek