Izbrali ste:Točka zdravja
Prejšnja stran  1 2 3 4 5  Naslednja stran

Točka zdravja

Uvedba antikoagulantne terapije predstavlja v življenju vsakega posameznika določeno odgovornost in spremembo. 
Nevropatsko bolečino občutimo  kot pekočo bolečino, občutek hladu, mravljinčenja in nenehnega zbadanja.
Čebelje izdelke poznamo in uporabljamo v zdravilne namene že več tisoč let.
Že stoletja so v zdravljenju uporabljali izvlečke konoplje. V Sloveniji se lahko kanabinoide, ki so sintezno pridobljeni, uporablja v medicinske namene od leta 2014.
Lekarna Planet je danes odprla svoja vrata na stari lokaciji.
Zdravilni čaji se že tisočletja uporabljajo za zdravljenje ali blaženje najrazličnejših težav in so še vedno priljubljena zdravilna oblika.
Alkohol je pogosto vpet v družabno življenje posameznika še posebej zaradi občutka povezanosti z družbo, v kateri vsi pijejo, večje dovzetnosti za humor, večjega samozaupanja, lažjega prenašanja čustvenih in telesnih naporov in podobno. 
S pomočjo naravnih eteričnih olj pridobljenih iz aromatičnih rastlin lahko na različne načine učinkovito zdravimo ter spodbujamo um, telo in duha.
V sredo, 2. novembra 2016 Vam nudimo 15% popust na izdelke
Lekarna Planet zaradi obnove deluje na začasni lokaciji (bivši Baby Center)
Sladkorno bolezen odkrijemo z merjenjem koncentracije glukoze v krvi, test je hiter, enostaven in poceni. 
Bolečina! Kdo ne pozna občutka, ko boli in bi dali vse za to, da preneha in nas pusti pri miru? Bolečina je eden najpogostejših vzrokov zaradi katerega obiščete zdravnika ali pa se obrnete po nasvet na lekarniškega farmacevta. 
Proces staranja in kronične bolezni pustijo svoj pečat tudi na očeh.
V Celjskih lekarnah se zavedamo, da v sodobnem času ljudje vedno večjo pozornost namenjajo svojemu zdravju. V poplavi novih zdravil in prehranskih dopolnil se ljudje včasih težko znajdejo, zato za vas v izbranih enotah Celjskih lekarn izvajamo storitev, ki vam bo pri težavah z zdravljenjem z zdravili v veliko pomoč.
Način življenja danes, za katerega je značilen stres na vsakem koraku, nepravilno prehranjevanje in nezadostna telesna dejavnost lahko vpliva na naše zdravje. 
Ob letošnjem Svetovnem dnevu zdravja, ki je posvečen diabetesu, strokovnjaki navajajo skrb zbujajoče podatke o vse večji pojavnosti te bolezni med Slovenci. Ali nas res mora skrbeti?
V ledvicah stalno nastaja urin, sposobnost zadrževanja urina oz. njegovo kontrolirano izločanje pa se zdi samo po sebi popolnoma normalna funkcija človeškega telesa. 
Vabimo vas na srečanje, kjer bomo obeležili svetovni dan zdravja, ki bo letos opozarjal in osveščal o kronični bolezni diabetesu.
Poleg prehladnih obolenj pomlad prinaša tudi neprijeten alergijski nahod in alergijsko vnetje oči. 
Prejšnja stran  1 2 3 4 5  Naslednja stran

Izberite


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek