Izbrali ste:Točka zdravja
Prejšnja stran  1 2 3 4 5  Naslednja stran

Točka zdravja

Proces staranja in kronične bolezni pustijo svoj pečat tudi na očeh.
V Celjskih lekarnah se zavedamo, da v sodobnem času ljudje vedno večjo pozornost namenjajo svojemu zdravju. V poplavi novih zdravil in prehranskih dopolnil se ljudje včasih težko znajdejo, zato za vas v izbranih enotah Celjskih lekarn izvajamo storitev, ki vam bo pri težavah z zdravljenjem z zdravili v veliko pomoč.
Način življenja danes, za katerega je značilen stres na vsakem koraku, nepravilno prehranjevanje in nezadostna telesna dejavnost lahko vpliva na naše zdravje. 
Ob letošnjem Svetovnem dnevu zdravja, ki je posvečen diabetesu, strokovnjaki navajajo skrb zbujajoče podatke o vse večji pojavnosti te bolezni med Slovenci. Ali nas res mora skrbeti?
V ledvicah stalno nastaja urin, sposobnost zadrževanja urina oz. njegovo kontrolirano izločanje pa se zdi samo po sebi popolnoma normalna funkcija človeškega telesa. 
Vabimo vas na srečanje, kjer bomo obeležili svetovni dan zdravja, ki bo letos opozarjal in osveščal o kronični bolezni diabetesu.
Poleg prehladnih obolenj pomlad prinaša tudi neprijeten alergijski nahod in alergijsko vnetje oči. 
Atopijski dermatitis je kronična bolezen kože, ki se lahko pojavi v vseh življenjskih obdobjih. V večini primerov ne gre za nevarno bolezen. 
Ob gripi in prehladu se telo proti virusom brani samo, a pogosto so simptomi in znaki toliko moteči, da posežemo po zdravilih, da bi si stanje olajšali.
Staranje kože je posledica notranjih (dednih) in zunanjih (vplivi okolja) dejavnikov. Na notranje dejavnike ne moremo vplivati.
Od 20. do 27. novembra poteka Evropski teden promocije testiranja na HIV in virusa hepatitisa B in C. 
Venska tromboza predstavlja delno ali popolno zamašitev ene ali več ven. Večinoma prizadene vene spodnjih udov. 
V začetku septembra 2015 se je v Slovenji začelo predpisovanje in izdajanje zdravil preko elektronskih receptov (eRecepti), ki spada med projekte Ministrstva za zdravje.
Maščobe so pomembne za normalno delovanje organizma. Kljub zadostnemu vnosu pa se nam lahko zgodi, da nam nekaterih primanjkuje.
Letošnjemu Dnevu slovenskih lekarn posvečamo vedno aktualno temo – neželeni učinki zdravil
Črevesje je eden najpomembnejših človeških organov, saj opravlja vrsto življenjsko pomembnih funkcij. 
Pravijo, da odrasel človek na dan opravi 4 do 6 tisoč korakov. Preračunano v razdaljo to pomeni, da za časa življenja v povprečju 4- do 5-krat obhodi zemeljsko oblo. 
 V vseslovenski akciji izbora 'Najbolj cenjena lekarna 2015' v kateri so obiskovalci lekarn glasovali za svojo najbolj priljubljeno lekarno je
Prejšnja stran  1 2 3 4 5  Naslednja stran

Izberite
Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek