Galenski laboratorij

Delo v galenskem laboratorijuProizvodni program galenskega laboratorija obsega približno 150 različnih izdelkov in polizdelkov, s katerimi oskrbujemo lekarne. Namenjeni so za zdravljenje (izdaja na recept), samozdravljenje (prodaja brez recepta) ter nego kože. Pripravljeni so delno po recepturah farmakopej in formularijev, nekateri pa imajo svoj izvor v magistralni recepturi in so tako imenovane »lokalne posebnosti«.


Letno izdelamo približno 3000 kg poltrdih farmacevtskih oblik (mazila, kreme, geli), 4600 kg tekočih farmacevtskih oblik za dermalno in peroralno uporabo in 800 kg zdravilnih čajev. Serije izdelkov so majhne (100 – 500 kosov), zato so na policah naših lekarn vedno izdelki z dobrim rokom uporabe.Galenski laboratorij Celjskih lekarn Vhodne surovine kupujemo pri preverjenih dobaviteljih farmacevtskih surovin, tudi za izdelavo kozmetike. Roki uporabe naših izdelkov so krajši, saj dodajamo konzervanse v najmanjši možni meri.
Kakovost naših izdelkov zagotavljamo in vzdržujemo z nabavo kakovostnih vhodnih surovin in ovojnine, definiranimi proizvodnimi procesi, zagotavljanjem higienskih standardov prostorov, opreme in osebja, izobraževanje osebja ter procesno in končno kontrolo izdelkov in polizdelkov, ki jo vrši naš Kontrolno analizni laboratorij.

Oglejte si tudi:

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek