Varovanje podatkov

Zasebnost

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletne lekarne je javni zavod: Celjske lekarne, Miklošičeva ulica 1, 3000 Celje,
T: 03 425 02 0, F: 03 425 02 25

Celjske lekarne se zavezujejo, da bodo ščitile vašo zasebnost in razvijale tehnologijo, ki vam bo omogočala varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno lekarno Celjskih lekarn. Z uporabo spletne lekarne soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Privolitev

Z registracijo na spletni lekarni se uporabnik strinja, da Celjske lekarne zbirajo podatke na način in v namene, ki so opisani v tej izjavi.

Z registracijo v spletno lekarno uporabnik dovoljuje, da Celjske lekarne kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse podatke vnesene ob registraciji in podatke o vsebini nakupov obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Celjske lekarne zagotavljajo, da osebne podatke uporabnikov spletne lekarne in vse ostale podatke zbrane v postopku registracije ščitijo pred razkritjem in posredovanjem tretjim osebam. Vsi osebni podatki uporabnikov so zaupni.

Poleg podatkov, ki jih uporabnik vnese ob registraciji, se zbirajo tudi naslednji podatki o nakupu: kupljeni/naročeni izdelek/-i, količina teh izdelkov, cena izdelkov, znesek končne vrednosti nakupa, datum in ura nakupa.

Podatki o nakupih se zbirajo z namenom dostave naročenih izdelkov, izstavitve računa in reševanja morebitnih reklamacij. Zbiranje osebnih podatkov je nujno za izvršitev pogodbe – nakupa preko spletne lekarne.

Zbiranje osebnih podatkov

Registracija

Za nakupovanje v spletni lekarni se mora uporabnik registrirati. Pri registraciji mora uporabnik izpolniti osebne podatke oziroma podatke o pravni osebi. Uporabnik mora izpolniti podatke za osebni račun, podatke za plačilo in podatke za dostavo.

Podatki za osebni račun

  • Ime(*)
  • Priimek(*)
  • E-poštni naslov (*) (Naslov mora biti veljaven, saj boste nanj prejeli podatke o registraciji. Prav tako boste nanje prejeli novo geslo v kolikor bi pozabili obstoječe)
  • Osebno geslo(*) (Geslo si izmislite sami. Zaradi zaščite podatkov naj geslo vsebuje številke in znake)
  • Ponovitev gesla(*)
  • Telefon(*)
  • ID št. za DDV
  • Pošiljanje e-pošte(*) (Označite ali želite prejemati informacije o izdelkih, novostih,…)

Podatki za plačilo

  • Ime(*)
  • Priimek(*)
  • Telefon(*)
  • Firma oziroma podjetje
  • Vrsta naslova
  • Naslov 1(*)
  • Naslov 2
  • Mesto(*)
  • Država(*)
  • Poštna številka(*)

Podatki za dostavo

Polja so enaka kot pri podatkih za plačilo. Podatke za dostavo lahko vnesete različne, lahko pa označite, da želite uporabiti enake podatke kot pri podatkih za plačilo. Spletna lekarna lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni lekarni. Celjske lekarne javni zavod te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne lekarne.

Uporaba osebnih podatkov

Celjske lekarne zbirajo podatke na spletni lekarni z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletne lekarne ter nudenja zahtevanih storitev. Z registracijo uporabnik soglaša, da bo prejemal obvestila, ki so vezana na njegovo naročilo oziroma sistemska obvestila. V kolikor ob registraciji označi »checkobox« pa soglaša s sprejemanjem obvestil o posebnih ugodnostih in akcijah, o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudijo Celjske lekarne.

Za točnost podatkov, ki jih uporabnik vnese, ponudnik ne odgovarja. Uporabnik lahko kadarkoli spremeni svoje osebne podatke, naslov za dostavo in naslov na plačilo. To stori tako, da se prijavi v spletno lekarno in izbere možnost Moj račun.

Izberite kategorijo








Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek