Kako je z dostavo?

Dostava

Celjske lekarne nudijo za izdelke v spletni lekarni dostavo izdelkov z navadno pošto.
Stroški dostave se obračunajo po ceniku dostave, ki je naveden v spodnji tabeli.

Cenik dostave:

Vrednost nakupa

do 14,99 EUR

od 15 EUR do 49,99 EUR

nad 50 EUR

Navadna pošta

3,90 EUR

1,90 EUR

brezplačno

Vse cene so z DDV!
*V primeru osebnega prevzema se stroški dostave ne zaračunajo.

Naročeni izdelki do 12.00 ure bodo odposlani še isti dan. V kolikor izdelka ni na zalogi, pa bo izdelek odposlan najkasneje v dveh delovnih dni po naročilu (določila glede dostave veljajo, v primeru, da je blago dobavljivo). Za naročnikovo potrditev se šteje potrjena e-pošta, ki jo dobi na vpogled uporabnik na svojo e-pošto.

Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago, bo o tem obvestil uporabnika.

V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje blaga.

Naročnikom nudimo tudi možnost, da naročeno blago osebno prevzamejo v Lekarni Zreče, na naslovu Cesta na Roglo 9b, 3214 Zreče, v okviru odpiralnega časa: ponedeljek - petek: 8.00 - 18.00, sobota: 8.00 - 12.00. Pri osebnem prevzemu je plačilo možno le z gotovino.

V primeru plačila po predračunu so izdelki poslani šele po plačilu predračuna. Predračun je potrebno plačati v roku 7 dni, drugače se naročilo stornira. Kupec prejme na elektronski naslov obvestilo, da je bil predračun plačan ter da bodo naročeni izdelki poslani v najkrajšem možnem času.

Spletna lekarna


Varen nakup

Varen nakup!

Barvni seznam produktov

Zdravilo
Prehransko dopolnilo
Galenski izdelki
Medicinski pripomoček
Kozmetika
Živilo za posebne zdravstvene namene
Homeopatsko zdravilo
Eko izdelek
Male živali
Generični izdelek