Izkoristite 5% *popust na celoten nakup do 31.12.2024 KODA: hvalakersi5 *popust ne velja za zdravila

A-Derma

Aktivna dermatološka nega A-DERMA je linija izdelkov za nego in čiščenje občutljive kože, katere osnovna aktivna sestavina je naravni ekstrakt ovsa.

Zgodovina dokazuje, da so Laboratoriji A-DERMA kožo vedno tesno povezovali z naravo, dermatološko strokovno znanje pa z raziskovanjem rastlinskega sveta. 
Izdelki A-DERMA, ki so jih ustvarili Laboratoriji PIERRE FABRE A-DERMA, se razvijajo in širijo znotraj sveta stroge dermatološke kulture. S podporo proizvodne verige Pierre Fabre Phytofilière se je pridobilo ekspertno znanje o izrednih kvalitetah redke rastline, RhealbaŸ ovsa.
Dermatologi in pediatri so ga predpisovali za nego iritirane in atopijske kože in A-DERMA je hitro razširila predmet proučevanja in strokovnega znanja tudi na področja izven patologije kože. Farmacevti danes pogosto priporočamo to linijo izdelkov za mehcanje in pomirjanje vseh tipov občutljive, iritirane, reaktivne in krhke kože. 

A-DERMA še naprej širi svoje znanje in izkušnje pri reševanju razlicnih težav, ki prizadenejo kožo, kar je izdelkom prineslo ugled na dermatološkem in kozmetičnem področju. Zelo pomembno vlogo je imelo tudi odkritje do tedaj nepoznanih lastnosti, ki so skrite v srcu poganjka RhealbaŸ ovsa. Z odkritjem te botanične snovi so se odprla nova vrata in tako je
A-DERMA lahko uresničila svoje ambicije in vstopila na tržišče tako z medicinskimi kot tudi s kozmetičnimi izdelki za kožo.
V letu 2010 so Laboratoriji A-DERMA postali samostojni subjekt in prva dermatološka in kozmeticna linija izdelkov, ki uporablja snovi rastlinskega porekla tako za zdravljenje in pomirjanje iritirane in poškodovane kože kot tudi za nego in zašcito občutljive, krhke in nežne kože.

RhealbaŸ oves
Avena RhealbaŸ, čisto in učinkovito zrnje ovsa.

Dolgo časa so zaradi dragocenih antiiritacijskih lastnosti poznali in uporabljali samo navaden oves, Avena sativa L. Če se doda kopeli, prevretku ali obkladku, blaži srbenje in zbadanje ter pomirja iritirano kožo. Laboratoriji PIERRE FABRE so prepoznali lastnosti redke vrste ovsa, ki se imenuje Avena RhealbaŸ. Ta beli oves, izbran med mnogimi dostopnimi vrstami ovsa, je zaradi popolne čistosti in izredno visoke koncentracije pomirjujočih aktivnih snovi, osnovna sestavina, ki se uporablja v vseh izdelkih A-DERMA.
Dermatološka rastlina v pravem smislu.
S podporo proizvodne verige Pierre Fabre Phytofilière se je razvilo vec tipov izvlečkov iz zrnja RhealbaŸ ovsa, na osnovi katerih so kreirani izdelki ADERMA, ki v vsakodnevno higieno in nego kože uvajajo pomirjujoče, antiiritacijske, zaščitne in zdravilne lastnosti ovsa. Prav takrat, ko je raziskovalna ekipa A-Derma mislila, da pozna vse skrivnosti RhealbaŸ ovsa, so leta 2009 odkrili novo snov, izvleček, pridobljen iz poganjkov RhealbaŸ ovsa.

Lastnosti RhealbaŸ ovsa:

  • ANTIIRITACIJSKO DELOVANJE
  • IMUNOMODULACIJSKO DELOVANJE
  • HIDRATACIJA IN OBNAVLJANJE
  • ZAŠČITNEGA HIDROLIPIDNEGA FILMA
  • ZAŠČITA PRED PROSTIMI RADIKALI
 
Prikaži več
Prikaži manj
Prikazov na stran
A-Derma Cytelium sušilno pršilo

A-Derma Cytelium sušilno pršilo, 100 ml

A-Derma Cytelium sušilno pršilo. Pomirja. Dojenčki, otroci, ...
17,76 €
Zaloga po lekarnah
A-Derma sindet brez mila in dišav, za zelo občutljivo atopično kožo, za vso družino

A-Derma dermatološki sindet, 100 g

A-Derma dermatološki sindet čisti in pomirja. Občutljiva kož...
8,26 €
Zaloga po lekarnah
Prijavite se na e-novice in bodite prvi obveščeni o vseh novostih!
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Pripomočki:
Ravnilo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Arial Bold
Verdana
Verdana Bold
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Didact Gothic

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.