Izkoristite 5% *popust na celoten nakup do 31.12.2024 KODA: hvalakersi5 *popust ne velja za zdravila

O Celjskih lekarnah

Celjske lekarne so četrti največji javni zavod na področju lekarniške dejavnosti v Sloveniji. Opravljamo lekarniško dejavnost na območju štirinajstih občin Savinjske regije. Zavod ima odgovornost za ustvarjanje enakih možnosti dostopa do lekarniških storitev za prebivalce vseh občin ustanoviteljic zavoda in s tem odgovornost za sooblikovanje lokalnih planov zdravstvenega varstva v posameznih občinah. Celjske lekarne smo zaposleni, ki se zavedamo, da je potrebno rezultate ustvarjati ob vedno zahtevnejših pogojih, ki vladajo v lokalnem in globalnem prostoru.

Lekarne morajo izpolnjevati visoke standarde glede kadra, prostorov in opreme, za kar vsako leto namenjamo znatna sredstva. Za doseganje enakih in boljših rezultatov v prihodnje, bo potrebno nadaljnje investiranje v lekarniško infrastrukturo, zaposlovanje dodatnega kadra (predvsem magistrov farmacije) in še več v različna znanja in sposobnosti zaposlenih. Po izpolnjevanju kriterijev se že uvrščamo med učeče se organizacije. Izostrena konkurenca, pritiski na zniževanje cen, omejitve in zaostritev zakonodaje omejujejo boljše poslovne izide. Po drugi strani pa nam prav to predstavlja izziv in spodbudo za večjo ustvarjalnost zaposlenih. Seveda je zato ključna strategija razvoja človeških virov, organizacijska kultura in klima v zavodu ter motivacijski dejavniki. Trajnostni razvoj, družbena odgovornost, ekološka osveščenost postajajo naša stalnica.

Lekarniška dejavnost je zdravstvena dejavnost, ki zagotavlja strokovnjake, prostore in tehnične možnosti za celovito, kakovostno in etično posredovanje informacij, znanja in storitev povezanih z zdravili in zdravljenjem. Omogoča tudi izvajanje drugih ukrepov za ohranjanje zdravja in izboljšanje kakovosti življenja uporabnikov, skladnih z najvišjimi standardi in dognanji farmacevtske in drugih zdravstvenih znanosti. Lekarniški farmacevti so s svojimi storitvami med najbolj dostopnimi partnerji za uporabnike zdravstvenih storitev in nepogrešljivi člani zdravstvenih timov pri vzdrževanju in vzpostavljanju zdravja ljudi.

 

Osebna izkaznica

Naziv: Celjske lekarne javni lekarniški zavod
Naslov: Ljubljanska cesta 20b, 3000 Celje
Internetni naslov: https://www.lekarnanaklik.si
Telefon: 03 425 02 00
E-naslov: info@ce-lekarne.si
Identifikacijska številka: SI 96612401
Transakcijski račun: SI56 0121 1603 0274 395
Direktor: Lilijana Grosek, mag. farm.

Katalog informacij javnega značaja

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov: Sabina Založnik, dpo@ce-lekarne.si

Informacije o izvajanju videonadzora v Celjskih lekarnah

Poslanstvo

Celjske lekarne posredujemo uporabnikom storitev in zdravstvenim sodelavcem najsodobnejše znanje, informacije, zdravila in izdelke za zagotavljanje in ohranjanje zdravja ter izboljšanje kakovosti življenja.

 

Vizija

 • Celjske lekarne zagotavljamo uporabnikom enostaven in hiter odgovor na vprašanja o zdravju, zdravljenju in zdravstvenih storitvah.
 • S strokovnim znanjem in osebnim odnosom do slehernega uporabnika naših storitev in izdelkov smo vodilni po zadovoljstvu uporabnikov s storitvami lekarn v Sloveniji.
 • Izvajamo kakovostno farmacevtsko skrb in smo ključni partner pri izdaji zdravil, svetovanju o njihovi uporabi, samozdravljenju, preventivi in drugih ukrepih za zagotavljanje zdravja.
 • Zbiramo, vrednotimo in posredujemo objektivne in neodvisne informacije o zdravilih vsem zdravstvenim delavcem in uporabnikom.
 • Vključujemo sodobne tehnološke rešitve in razvijamo nove, sodobne oblike sodelovanja s poslovnimi partnerji, strokovno in širšo javnostjo.
 • Posebno skrb namenjamo osebnostni in strokovni rasti vseh zaposlenih v Celjskih lekarnah in tako pridobivamo najboljše sodelavce.
 • S širitvijo storitev z višjo dodano vrednostjo si zagotavljamo sredstva za razvoj dejavnosti lekarniških storitev in izdelave galenskih izdelkov.

Tesno sodelujemo z ustanovitelji in drugimi deležniki za uresničenje poslanstva Celjskih lekarn in pri tem skrbimo za odgovoren odnos do okolja in trajnostni razvoj.

 

Vrednote in poslovna načela

Vrednote in načela so zaveza in način našega delovanja, sodelovanje med zaposlenimi in odnos do uporabnikov. Zaposleni Celjskih lekarn negujemo vrednote slovenskega zdravstva, ki so predvsem dostopnost zdravstvene oskrbe z geografskega, časovnega in finančnega vidika za vse uporabnike, učinkovitost, varnost, kakovost proizvodov in storitev, solidarnost, strokovnost in etičnost ter zaupanje med uporabniki in izvajalci. Lekarniško poslovanje in naša uspešnost pa zahtevata tudi nekatera poslovna načela, ki so vodilo delovanja vseh zaposlenih Celjskih lekarn:

 • osredotočenost na uporabnike in kakovost,
 • usmerjenost na cilje in rezultate,
 • inovativnost in odprtost za nove ideje,
 • vzajemno sodelovanje in spoštovanje,
 • zaupanje in odprta komunikacija,
 • zanesljivost in verodostojnost,
 • lojalnost. 

 

Oglejte si tudi:

Galenski laboratorij Kontrolno-analizni laboratorij Informacije javnega značaja

Prijavite se na e-novice in bodite prvi obveščeni o vseh novostih!
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Pripomočki:
Ravnilo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Arial Bold
Verdana
Verdana Bold
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Didact Gothic

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.