Izkoristite 5% *popust na celoten nakup do 31.12.2024 KODA: hvalakersi5 *popust ne velja za zdravila

Odgovornost

Pred uporabo je potrebno natančno prebrati priložena navodila zdravil in drugih izdelkov. O tveganju in neželenih učinkih se je potrebno posvetovati z zdravnikom ali farmacevtom!

Ponudnik ni odgovoren za posledice zdravljenja, ki nastanejo zaradi uporabe zdravila in ostalih izdelkov, ki ni v skladu z navodili za uporabo za naročena zdravila brez recepta in druge izdelke.

Vsi podatki na spletni lekarni so uporabni zgolj kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali s farmacevtom. O svojem zdravstvenem stanju oziroma bolezni se posvetujte z osebnim zdravnikom ali s farmacevtom.

Celjske lekarne javni lekarniški zavod ni odgovoren za motnje v poteku storitve, ki so posledica ravnanja uporabnika (npr. računalnik, okužen z virusi) ali ponudnikov poti oz. infrastrukture, ki jo uporablja storitev spletna lekarna (npr. izpad delovanja medmrežja).

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o izdelkih, ki jih napišejo obiskovalci. Ponudnik mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih. Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih izdelkov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Fotografije izdelkov v spletni lekarni so simbolične, tekst pa informativne narave. Uporabnik mora pred uporabo prebrati in upoštevati navodila, priložena izdelku.

Za zdravila brez recepta velja opozorilo:
Pred uporabo natančno preberite navodilo. O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Za prehranska dopolnila veljajo opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Zakon o zdravilih (Uradni list RS, št. 17/14 in 66/19; v nadaljevanju ZZdr-2) v 126. členu, 15, odstavku določa prodajo po medmrežju, ki zagotavlja sistem kakovosti, ki smiselno upošteva načela in smernice dobre distribucijske prakse za zdravila glede sledljivosti, transporta in dostave zdravil na mesto vročanja. Ponudnik pošilja samo zdravila brez recepta, ki ne zahtevajo posebnih temperaturno nadzorovanih pogojev in posebnih dodatnih nadzornih sistemov. Zdravila brez recepta, ki ne zahtevajo posebnih temperaturno nadzorovanih pogojev, se shranjujejo pri sobni temperaturi in imajo sprejemljiv razpon med 15 in 30 stopinj C. Distribucija zdravil brez recepta poteka preko Pošte Slovenije, ki ne zagotavlja posebnega spremljanja temperaturnih pogojev prevoza in dostave. Neustrezni pogoji dostave lahko negativno vplivajo na kakovost zdravila. Ponudnik si jemlje pravico do preklica naročila v izrazito vročem ali izrazito hladnem vremenu. Le-te lahko pripravimo za osebni prevzem v najbližji lekarni.

Prijavite se na e-novice in bodite prvi obveščeni o vseh novostih!
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Pripomočki:
Ravnilo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Arial Bold
Verdana
Verdana Bold
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Didact Gothic

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.