Izkoristite 5% *popust na celoten nakup do 31.12.2024 KODA: hvalakersi5 *popust ne velja za zdravila

Clearblue ultra early test, za ugotavljanje nosečnosti, 1 test

Izdelek je medicinski pripomoček. Prosimo vas, da pred uporabo izdelka, vse informacije skrbno preberete in upoštevate navedena navodila za uporabo. Če imate kakršnakoli dodatna vprašanja, se posvetujte z vašim zdravnikom, zdravnikom specialistom ali farmacevtom.  Če simptomi ne prenehajo, se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte medicinskega pripomočka v primeru alergij ali preobčutljivosti na katerokoli od sestavin.

Test nosečnosti za zelo zgodnje testiranje. Več kot 99-% natančen od dne pričakovane menstruacije.
Zaloga: 85 na zalogi
Koda izdelka: 487571
9,79 €
9,79 €
Zaloga po lekarnah
Kdaj in kje ga lahko prevzamem?
V naših lekarnah BREZPLAČNO
Z dostavo na dom 1-2 delovna dneva
podrobnosti
Prejemnik
*
*
Način dostave
Naziv
Predvidena dostava
Cena
Brez možnosti dostave
Opis izdelka

Telo med nosečnostjo proizvaja nosečnostni hormon hCG (humani horionski gonadotropin). Ta test lahko zazna zelo majhne količine hCG v urinu (občutljivost testa je 10 mIE/ml).

Pred uporabo teste natančno preberite navodila za uporabo.

Kdaj lahko opravim test nosečnosti Clearblue za zelo zgodnje testiranje?
Testirate lahko do 6 dni pred izostankom menstruacije, kar je 5 dni pred pričakovano menstruacijo. Če testirate pred pričakovano menstruacijo in dobite rezultat »Ni nosečnosti«, kljub temu obstaja možnost, da ste noseči. Glejte spodnjo preglednico rezultatov pri laboratorijskem testiranju z vzorci zgodnje nosečnosti.

Test je pokazal, da sem noseča. Kaj naj naredim?
Obiščite svojega zdravnika, ki vam bo svetoval o nadaljnjih ukrepih.

Test pravi, da nisem noseča, vendar vseeno mislim, da sem. Kaj naj naredim?
Morda niste noseči, morda raven nosečnostnega hormona hCG še ni dovolj visoka, da bi ga test lahko zaznal, ali pa ste narobe izračunali dan pričakovane menstruacije. Če ste test opravili zgodaj, ga ponovite ob pričakovani menstruaciji. Če vaša menstruacija že zamuja, ponovite test čez 3 dni. Če je rezultat »Ni nosečnosti« in še vedno niste dobili menstruacije, se posvetujte z zdravnikom.

Opravila sem test in dobila rezultat »Nosečnost«; po vnovičnem testiranju je bil rezultat »Ni nosečnosti« ali pa sem dobila menstruacijo. Kaj to pomeni?
Čeprav je test več kot 99-% natančen pri zaznavanju nosečnostnega hormona od dne pričakovane menstruacije, je mogoče, da dobite rezultat »Nosečnost«, pozneje pa ugotovite, da niste noseči (npr. pozneje lahko dobite rezultat »Ni nosečnosti« ali pa nastopi menstruacija). To je lahko posledica naravne izgube plodu v zgodnji nosečnosti, ki se imenuje »zgodnji spontani splav« in je žal dokaj pogosta, saj se ena od štirih nosečnosti konča že na zgodnji stopnji. Če dobite nepričakovan rezultat, se o tem posvetujte s svojim zdravnikom.

Ali lahko jemanje zdravil ali zdravstveno stanje vpliva na rezultat testa?
Pred testiranjem vedno preberite proizvajalčeva navodila za uporabo vseh zdravil, ki jih jemljete. Zdravila, ki vsebujejo hCG, lahko vplivajo na rezultat. Zunajmaternična nosečnost ali nedavna nosečnost, tudi če se konča pred porodom, lahko pripelje do zavajajočega rezultata. Če ste v menopavzi ali se ji približujete, lahko dobite lažen rezultat nosečnosti, čeprav niste noseči. Hormonsko zdravljenje s klomifenijevim citratom, zdravila za lajšanje bolečin, alkohol, antibiotiki ali kontracepcijske tablete ne bi smeli vplivati na rezultat testa. Če dobite nepričakovan rezultat, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Ob uporabi testa se konica, ki spremeni barvo, ni obarvala popolnoma rožnato. Kaj naj naredim?
Morda niste uporabili dovolj urina. Vendar je test deloval, če se je v 10 minutah po testiranju v kontrolnem okencu prikazala modra črta.

Opravila sem test, vendar se v kontrolnem okencu ni prikazala modra črta. Kaj naj naredim?
Če je od testiranja preteklo več kot 10 minut, test ni deloval. Razlogi so lahko naslednji:

  • Potem ko ste testno paličico pomočili v urin, niste držali konice, ki spremeni barvo, obrnjene navzdol ali pa paličice niste položili na ravno podlago.
  • Uporabili ste preveč ali premalo urina.
  • Ponovite testiranje z novo testno paličico in natančno upoštevajte navodila za uporabo. Poskusite pripraviti vzorec urina in opraviti testiranje z metodo »PRIPRAVLJEN VZOREC URINA«.

Opozorila:
Za samotestiranje doma. Samo za diagnostično uporabo in vitro. Ni za notranjo uporabo. Ne uporabite ponovno. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri temperaturi 2–30 °C. Če je bil test shranjen v hladilniku, pred testiranjem počakajte 30 minut, da se ogreje na sobno temperaturo. Testa ne uporabljajte, če je zaščitna folija poškodovana. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Zavrzite skupaj z običajnimi gospodinjskimi odpadki. Pripomočka ne razstavljajte. Vsebuje majhne dele. Ne pogoltnite nobenega sestavnega dela tega pripomočka. Ob nenamernem zaužitju poiščite zdravniško pomoč.

Proizvajalec: SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH ( SPD), Route de St Georges 47, 1213 Petit-Lancy, Ženeva, Švica. g ), Clearblue je blagovna znamka SPD. 2020 SPD. Vse pravice pridržane.

Prikaži več
Prikaži manj
Uporaba

Uporaba

Vrsta izdelka

Izdelek je medicinski pripomoček. Prosimo vas, da pred uporabo izdelka, vse informacije skrbno preberete in upoštevate navedena navodila za uporabo. Če imate kakršnakoli dodatna vprašanja, se posvetujte z vašim zdravnikom, zdravnikom specialistom ali farmacevtom.  Če simptomi ne prenehajo, se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte medicinskega pripomočka v primeru alergij ali preobčutljivosti na katerokoli od sestavin.

Medicinski pripomoček
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Folinova prašek, 20 vrečic

Folinova prašek, 20 vrečic

Folinova je prehransko dopolnilo z mio-inozitolom, folatom, ...
19,05 €
Zaloga po lekarnah
Femibion 1, načrtovanje in nosečnost do 12.tedna, 28 filmsko obloženih tablet

Femibion 1, načrtovanje in do 12. tedna nosečnosti, 28 tablet

Femibion 1, prehransko dopolnilo s skrbno izbranimi sestavin...
17,30 €
Zaloga po lekarnah
Prijavite se na e-novice in bodite prvi obveščeni o vseh novostih!
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Pripomočki:
Ravnilo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Arial Bold
Verdana
Verdana Bold
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Didact Gothic

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.