Izkoristite 5% *popust na celoten nakup do 31.12.2024 KODA: hvalakersi5 *popust ne velja za zdravila

Ta izdelek ni več na voljo

ExAller raztopina proti pršicam, pršilo 150 ml

Izdelek je medicinski pripomoček. Prosimo vas, da pred uporabo izdelka, vse informacije skrbno preberete in upoštevate navedena navodila za uporabo. Če imate kakršnakoli dodatna vprašanja, se posvetujte z vašim zdravnikom, zdravnikom specialistom ali farmacevtom.  Če simptomi ne prenehajo, se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte medicinskega pripomočka v primeru alergij ali preobčutljivosti na katerokoli od sestavin.

Popolnoma naraven medicinski pripomoček za odstranjevanje pršic. Omogoča odstranitev 99 % pršic iz vaših vzmetnic ali drugega oblazinjenega pohištva. Klinično dokazano lajša simptome alergijske reakcije na pršice.
Zaloga: 1 na zalogi
Koda izdelka: 586950
29,96 €
29,96 €
Zaloga po lekarnah
Kdaj in kje ga lahko prevzamem?
V naših lekarnah BREZPLAČNO
Z dostavo na dom 1-2 delovna dneva
podrobnosti
Prejemnik
*
*
Način dostave
Naziv
Predvidena dostava
Cena
Brez možnosti dostave
Opis izdelka

Spanje na vzmetnici, v kateri mrgoli pršic, lahko resno vpliva na kakovost življenja. Za uspešno preprečevanje teh simptomov je bistvenega pomena, da v primeru resnih alergijskih stanj, vzporedno s simptomatskim zdravljenjem in/ali imunoterapijo z alergeni - poskrbimo za zmanjšanje količine pršic in posledično alergenov v našem domu. To še posebej velja za naše vzmetnice.
Medicinski pripomoček ExAller - 100 % naravno mešanico eteričnih olj melise in limonske trave, ki omogoča enostavno in znanstveno dokazano odstranjevanje prišic. Klinično dokazano lajša simptome alergijske reakcije na pršice.

Opozorilo: Pred vsako uporabo dobro pretresite raztopino ExAller. Pred prvo uporabo raztopine ExAller snemite aluminijasto zaporko in namestite pršilo.
Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Preprečite stik z očmi. Izdelek ni bil preizkušen pri otrocih, mlajših od 3 let, nosečnicah in doječih materah.
Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom. Raztopino ExAller hranite v originalni ovojnini pri temperaturi med 5 °C in 25 °C. 
Rok uporabe: Ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti, navedenega na plastenki.
Pakiranj: Pršilo, 150 ml
Proizvajalec in poreklo: Acar’Up Consumer Health SPRL Clos Chapelle-aux-Champs, 30, 1200 Bruselj, Belgija
Zastopnik za Slovenijo: Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija, e-mail: info@ewopharma.si

Prikaži več
Prikaži manj
Sestava

Raztopina na osnovi naravnih rastlinskih izvlečkov. 

Uporaba

Način delovanja: Raztopina ExAller posnema agregacijske feromone, ki jih pršice uporabljajo za združevanje v skupine. Na ta način privablja pršice in omogoča, da se jih znebimo v treh korakih.

  • 1. korak: Privabite pršice
    ExAller raztopino enakomerno razpršite po povšini rjuhe ali druge tkanine iz 100 % bombaža, s katero prekrijete posteljnino, vzglavnik, preprogo ali drugo oblazinjeno pohištvo. Priporočen je 1 nanos na vsakih 30 x 30 cm.
  • 2. korak: Počakajte
    Rjuho pustite mirovati 1 do 2 uri. Ta čas je potreben, da se več kot 80 % pršic na območju nanosa preseli v rjuho.
  • 3. korak: Odstranite pršice
    Odstranite rjuho s pršicami in jo operite v pralnem stroju pri 60 °C. Po prvih treh nanosih vsakokrat posesajte območje nanosa, da odstranite ostanke iztrebkov in delov odmrlih telesc pršic.

Odmerjanje:
Za odstranjevanje pršic: Nanesite 1x na teden prve 3 tedne
Za preprečevanje ponovne naselitve: Nanesite 1x na mesec

Rezultat- Bistveno olajšanje simptomov alergije na pršice! Znanstvene in klinične raziskave kažejo, da raztopina ExAller varno in učinkovito odstrani 99 % pršic iz vzmetnice ali drugega oblazinjenega pohištva po treh zaporednih nanosih. 

Vrsta izdelka

Izdelek je medicinski pripomoček. Prosimo vas, da pred uporabo izdelka, vse informacije skrbno preberete in upoštevate navedena navodila za uporabo. Če imate kakršnakoli dodatna vprašanja, se posvetujte z vašim zdravnikom, zdravnikom specialistom ali farmacevtom.  Če simptomi ne prenehajo, se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte medicinskega pripomočka v primeru alergij ali preobčutljivosti na katerokoli od sestavin.

Medicinski pripomoček
Prijavite se na e-novice in bodite prvi obveščeni o vseh novostih!
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Pripomočki:
Ravnilo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Arial Bold
Verdana
Verdana Bold
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Didact Gothic

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.