Izkoristite 5% *popust na celoten nakup do 31.12.2024 KODA: hvalakersi5 *popust ne velja za zdravila

Naročilo zdravil na recept

Ta storitev vam omogoča rezervacijo zdravila v lekarni, izključno pod pogojem osebnega prevzema zdravil in izključno ob predložitvi kartice zdravstvenega zavarovanja.
Zaloga: Trenutno ni na zalogi

STORITEV JE BREZPLAČNA
Pokličite v lekarno ali izpolnite obrazec.

Rezervacija zdravila na recept

V lekarnah si prizadevamo za optimalne zaloge zdravil in drugih izdelkov za zagotavljanje in ohranjanje zdravja. Pri izdaji, ki jo v lekarnah imamo je razumljivo, da je gibanje zalog zelo dinamično in brez rezervacije, lahko pride v vmesnem času do izdaje izdelkov.

Preko spleta vam nudimo možnost, da to zdravilo, ki je zapisano na vaši zdravstveni kartici rezervirate v izbrani lekarni.

 • POGOJ za rezervacijo zdravil v izbrani lekarni: Zapis zdravila v sistemu eRecept je pogoj za rezervacijo zdravil v izbrani lekarni.
 • OPOZORILO: Ko farmacevt opravi rezervacijo zdravila v izbrani lekarni, dvig zdravila v drugi lekarni v času rezervacije ne bo mogoč.
 • DOSTAVA v tem primeru NI možna, možen je izključno osebni prevzem
 • OSEBNI PREVZEM: Ob osebnem prevzemu zdravil, s seboj obvezno prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja. Osebni prevzem opravite v lekarni, katero ste predhodno izbrali.
 • VELJAVNOST REZERVACIJE: Rezervacija zdravila velja 5 dni. Po petih dneh bomo rezervacijo preklicali in vas o tem obvestili po elektronski pošti ali po SMS sporočilu.  

Kako rezervirate zdravilo?

 1. Ta storitev vam omogoča rezervacijo zdravila v lekarni, izključno pod pogojem osebnega prevzema zdravil in izključno ob predložitvi kartice zdravstvenega zavarovanja.
 2. Na spletni strani pod rubriko »Storitve« - »Rezervacija zdravil na recept«, izpolnite obrazec s kontaktnimi podatki in izberite lekarno.
 3. Zapis zdravila na vaši kartici zdravstvenega zavarovanja (eRecept) je pogoj za rezervacijo zdravil v izbrani lekarni.
 4. Ob osebnem prevzemu zdravil, s seboj obvezno prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja.
 5. Naši farmacevti iz izbrane lekarne vas bodo poklicali v koliko bodo potrebovali še kakšno vašo informacijo ali vam poslali email, da skupaj preverite katera zdravila imate zapisana na zdravstveni kartici in kdaj jih lahko pridete prevzet.
 6. Farmacevti vam bodo skrbno pripravili naročene izdelke. Ko je izdelek pripravljen, vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali SMS sporočilu. 
  Rezervacija zdravila velja 5 dni. Po petih dneh bomo rezervacijo preklicali in vas o tem obvestili po elektronski pošti ali po SMS sporočilu. 
Prijavite se na e-novice in bodite prvi obveščeni o vseh novostih!
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Pripomočki:
Ravnilo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Arial Bold
Verdana
Verdana Bold
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Didact Gothic

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.