Izkoristite 5% *popust na celoten nakup do 31.12.2024 KODA: hvalakersi5 *popust ne velja za zdravila

Naročilo medicinskega pripomočka

Preko spleta vam nudimo možnost, da medicinski pripomoček predpisan preko naročilnice, rezervirate v izbrani lekarni. Dostava v tem primeru NI možna, možen je izključno osebni prevzem.

Ob osebnem prevzemu pripomočkov je obvezna kartica zdravstvenega zavarovanja in papirnata naročilnica, ki ste jo prejeli od zdravnika oziroma specialista.

Zaloga: Trenutno ni na zalogi

STORITEV JE BREZPLAČNA
Pokličite v lekarno ali izpolnite obrazec.

Naročilo medicinskega pripomočka

V lekarnah si prizadevamo za optimalne zaloge medicinskih pripomočkov in drugih izdelkov za zagotavljanje in ohranjanje zdravja. Pri izdaji, ki jo v lekarnah imamo je razumljivo, da je gibanje zalog zelo dinamično in brez rezervacije, lahko pride v vmesnem času do izdaje izdelkov.

Preko spleta vam nudimo možnost, da medicinski pripomoček rezervirate v izbrani lekarni. Dostava v tem primeru NI možna, možen je izključno osebni prevzem.

REZERVIRAJ PREKO SPLETA IN OSEBNO PREVZEMI V IZBRANI LEKARNI

Fotografirajte in priložite naročilnico ali polja prepišite iz naročilnice. V primeru, da potrebujete pomoč pokličite v izbrano lekarno.

Ob osebnem prevzemu pripomočkov s seboj v lekarno obvezno prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja in papirnato naročilnico, ki ste jo prejeli od zdravnika oziroma specialista.

Naročilo pripomočka velja 5 dni. Po petih dneh bomo rezervacijo preklicali in vas o tem obvestili po elektronski pošti ali SMS sporočilu.

Kako naročite medicinski pripomoček?

  1. Ta storitev vam omogoča rezervacijo pripomočka v lekarni, izključno pod pogojem osebnega prevzema ob predložitvi kartice zdravstvenega zavarovanja in papirnate naročilnice v lekarni.
  2. Na spletni strani pod rubriko »Storitve« - »Naročilo medicinskega pripomočka«, izpolnite obrazec ali priložite naročilnico in izberite lekarno, kjer boste pripomoček dvignili. Naši farmacevti iz izbrane lekarne vas lahko pokličejo, da skupaj preverite katere pripomočke imate zapisane na naročilnici in kdaj jih lahko pridete prevzet.
  3. Farmacevti vam skrbno pripravimo rezervirane pripomočke. Ko je izdelek pripravljen, vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali SMS sporočilu.
  4. Rezervacija pripomočka velja 5 dni. Po petih dneh bomo rezervacijo preklicali in vas o tem obvestili po elektronski pošti.
  5. Ob osebnem prevzemu medicinskih pripomočkov je obvezna kartica zdravstvenega zavarovanja in papirnata naročilnica, ki ste jo prejeli od zdravnika oziroma specialista.
Prijavite se na e-novice in bodite prvi obveščeni o vseh novostih!
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Pripomočki:
Ravnilo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Arial Bold
Verdana
Verdana Bold
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Didact Gothic

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.