Izkoristite 5% *popust na celoten nakup do 31.12.2024 KODA: hvalakersi5 *popust ne velja za zdravila

Aqua Maris Talasoterapija sistem, 1 posoda ter morska sol z eteričnimi olji 30 vrečk

Izdelek je medicinski pripomoček. Prosimo vas, da pred uporabo izdelka, vse informacije skrbno preberete in upoštevate navedena navodila za uporabo. Če imate kakršnakoli dodatna vprašanja, se posvetujte z vašim zdravnikom, zdravnikom specialistom ali farmacevtom.  Če simptomi ne prenehajo, se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte medicinskega pripomočka v primeru alergij ali preobčutljivosti na katerokoli od sestavin.

Sistem za izpiranje nosu in sinusov, naravna morska sol z eteričnimi olji smilja in mirte.
Zaloga: 32 na zalogi
Koda izdelka: 480720
20,94 €
20,94 €
Zaloga po lekarnah
Kdaj in kje ga lahko prevzamem?
V naših lekarnah BREZPLAČNO
Z dostavo na dom 1-2 delovna dneva
podrobnosti
Prejemnik
*
*
Način dostave
Naziv
Predvidena dostava
Cena
Brez možnosti dostave
Opis izdelka

Aqua Maris® Talasoterapija je naravna morska sol iz Jadranskega morja, obogatena z več kot 80 minerali ter eteričnimi olji mirte in smilja. Namenjena je uporabi z Aqua Maris® Talasoterapija sistemom za izpiranje nosu in sinusov. Ta postopek omogoča prijetno in enostavno čiščenje nosne votline in odstranjevanje odvečne sluzi.

Pripravljena raztopina soli v vodi zaradi mineralov in dodanih eteričnih olj mirte in smilja blagodejno deluje na sluznico nosu.Ta sistem za izpiranje omogoča enostavno, prijetno in učinkovito izpiranje nosne votline in sinusov. Aqua Maris® Talasoterapija sistem za izpiranje nosu in sinusov je namenjen osebam z akutnim in kroničnim rinitisom ali sinusitizmom ter alergijami. Po operativnem posegu v nosu se je priporočljivo pred uporabo posvetovati z zdravnikom. Ta sistem za izpiranje je prav tako uporaben za vzdrževanje higiene nosu in nosne votline, še posebej za rekreativce in športnike ter za tiste, ki imajo težave z oteženim dihanjem zaradi zadrževanja v ogrevanih in klimatiziranih prostorih.

Namen

IZBOLJŠAJTE DIHANJE - Učinkovit sistem za izpiranje nosu in sinusov
Učinkovito očistite nosno votlino ter odstranite odvečno sluz. Pripravljeno izpiranje za nos, izdelano iz morske soli in vode, vsebuje mineralne snovi in dodatke eteričnih olj iz mirta in smilja, ki blagodejno delujejo na nosno sluznico.

TEŽAVE Z ZAPRTIMI SINUSI? - Rešitev je Aqua Maris!
Ali imate težave z zamašenimi sinusi? Redno vlaženje nosne votline z Aqua Marisom vam bo pomagalo odstraniti odvečno sluz. Ne glede na to, ali imate akutni ali kronični rinitis, sinusitis ali alergije, bo redna uporaba tega izdelka olajšala vaše težave.

UDOBNO IN ENOSTAVNO - Preprosto za uporabo
Sistem za izpiranje nosu in sinusov je udoben in enostaven za uporabo. Ena odmerek je dovolj za temeljito izpiranje obeh nosnih votlin. Postopek je prijeten in brez stresa - ni potrebe po stiskanju nosnega čistilca*. Izdelek lahko uporabljate večkrat tedensko, po lastnih potrebah.

BREZ POTREBE PO ROČNEM ODMERJANJU - Praktično in enostavno
Vsako pakiraje vsebuje vrečico soli z natančno odmerjeno količino čiste soli za enkratno uporabo. Preprosto jo raztopite v 320 ml vode in ste pripravljeni za izpiranje nosu. Ni potrebe po zapletenem merjenju ali odmerjanju!

ALERGIJE? - Aqua Maris Talasoterapija vam lahko pomaga!
Sistem za izpiranje nosu in sinusov z Aqua Marisom je izjemno učinkovit pri čiščenju sinusov in nosne votline ter lahko lajša simptome alergij. Uporabljate ga lahko varno in redno večkrat tedensko.
Poslovite se od zamašenega nosu in težav z dihanjem! Naročite zdaj naš učinkovit sistem za izpiranje nosu in sinusov z morsko soljo ter eteričnimi olji, ki vam bo prinesel olajšanje.

Opozorila

Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti.

Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Komplet vsebuje 1 posodo za izpiranje in 30 vrečic soli.

Dobavitelj: Jadran galenski laboratorij, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@jgl.si
Proizvajalec: JGL d.d. Svilno 20, 51000 Rijeka, Hrvaška, e-mail: jgl@jgl.hr

Prikaži več
Prikaži manj
Sestava

Morska sol, eterično olje mirte, eterično olje smilja.

Uporaba

Vsebino ene vrečice raztopite v Aqua Maris® posodi za izpiranje nosu in sinusov. Prostornina posode 320 ml (do oznake) odgovarja izotonični raztopini. Prostornina posode zadostuje za izpiranje obeh nosnic. 

Vodo katero ste predhodno prekuhali in ohladili na telesno temperaturo (okrog 37°C) napolnite v posodo do oznake, pomešajte in nad umivalnikom izpirajte nos in sinuse na naslednji način:

  1. Glavo nagnite naprej in rahlo v stran. Brado imejte pritisnjeno na prsi.
  2. Vrh posode pritisnite na nosnico in jo namestite v položaj kot bi zamašili nosnico. Dihajte na usta.
  3. Pričnite z izpiranjem. Raztopina bo iztekala skozi nasprotno nosnico. Voda prehaja nosno votlino in poleg tega, da temeljito očisti nosne kanale tudi nežno masira številne živčne končiče v sinusih.
  4. Izpihajte nos v treh položajih: Nagnite glavo naprej v viseči položaj in jo obrnite na eno stran. Spodnjo nosnico zaprite in nežno pihnite skozi zgornjo nosnico.


Nagnite glavo naprej v viseči položaj in pihnite skozi isto nosnico. Poravnajte se in izpihajte nosnico v pokončnem položaju. Ponovite postopek z nasprotno nosnico. Po izpiranju se boste počutili sveže in napolnjeni z energijo.

Pazite na pravilen položaj telesa, glave in posode za izpiranje, saj lahko nepravilen položaj onemogoča pravilno iztekanje iz nosne votline in povzroči iztekanje v usta in grlo. V takih primerih popravite položaj skladno z navodili za uporabo ter nadaljujte z izpiranjem.

Po uporabi je posodo za pripravo raztopine potrebno izprati z mlačno vodo in dobro posušiti. Posoda je namenjena večkratni uporabi in se je ne sme prati v pomivalnem stroju.

Nepravilen položaj telesa, glave ali posode za izpiranje lahko onemogočajo pravilno iztekanje iz nosne votline ter lahko povzroči iztekanje v usta in grlo. V takih primerih popravite položaj skladno z navodili za uporabo ter nadaljujte z izpiranjem.

Postopek je priporočljivo izvajati večkrat tedensko, odvisno od potreb.

 

 

Vrsta izdelka

Izdelek je medicinski pripomoček. Prosimo vas, da pred uporabo izdelka, vse informacije skrbno preberete in upoštevate navedena navodila za uporabo. Če imate kakršnakoli dodatna vprašanja, se posvetujte z vašim zdravnikom, zdravnikom specialistom ali farmacevtom.  Če simptomi ne prenehajo, se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte medicinskega pripomočka v primeru alergij ali preobčutljivosti na katerokoli od sestavin.

Medicinski pripomoček
Prijavite se na e-novice in bodite prvi obveščeni o vseh novostih!
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Pripomočki:
Ravnilo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Arial Bold
Verdana
Verdana Bold
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Didact Gothic

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.