Izkoristite 5% *popust na celoten nakup do 31.12.2024 KODA: hvalakersi5 *popust ne velja za zdravila

Hova filmsko obložene tablete, 30 tablet

Izdelek je zdravilo. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Zdravilo Hova uporabljamo ga za blaženje motenj spanja. Zdravilo Hova je zdravilo rastlinskega izvora, ki deluje blago pomirjevalno.
Zaloga: 21 na zalogi
Koda izdelka: 371025
7,54 €
7,54 €
Zaloga po lekarnah
Kdaj in kje ga lahko prevzamem?
V naših lekarnah BREZPLAČNO
Z dostavo na dom 1-2 delovna dneva
podrobnosti
Prejemnik
*
*
Način dostave
Naziv
Predvidena dostava
Cena
Brez možnosti dostave
Opis izdelka

suhi ekstrakt korenine zdravilne špajke (Valeriana officinalis L., radix, extractum hydroalcoholicum siccum) I suhi ekstrakt cveta navadnega hmelja (Humulus lupulus L. flos, extractum siccum)

Zdravilo Hova je zdravilo rastlinskega izvora, ki deluje blago pomirjevalno. Če zdravilo uporabljate po navodilih, ni nevarnosti, da bi postali od njega odvisni ali imeli zaradi njega naslednji dan kakršnekoli težave. Uporabljamo ga za blaženje motenj spanja.

Kaj morate vedeti, preden boste uporabili zdravilo Hova
Ne uporabljajte zdravila Hova, če ste alergični na suhi ekstrakt korenine zdravilne špajke (Valeriana officinalis L., radix, extractum hydroalcoholicum siccum) ali na suhi ekstrakt cveta navadnega hmelja (Humulus lupulus L. flos, extractum siccum) ali katero koli sestavino zdravila Hova (navedeno v poglavju 6).
Ne uporabljajte zdravila Hova pri otrocih, mlajših od 12let.

Opozorila in previdnostni ukrepi
Če se pojavijo neželeni učinki ali če zanosite, se takoj posvetujte z zdravnikom. Če se znaki težav v dveh tednih ne izboljšajo, se morate posvetovati z zdravnikom.
Otroci: Zdravila Hova ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 12 let.
Druga zdravila in zdravilo Hova: Obvestite zdravnika ali farmacevta, če jemljete, ste pred kratkim jemali ali pa boste morda začeli jemati katerokoli zdravilo.
Izogibajte se sočasnemu jemanju drugih pomirjeval ali uspaval ter alkoholu.

Zdravilo Hova skupaj s hrano in pijačo: Tablete pogoltnite cele, brez žvečenja, z malo tekočine, ne glede na obrok hrane.

Nosečnost in dojenje: Če ste noseči ali dojite, menite, da bi lahko bili noseči ali načrtujete zanositev, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, preden vzamete to zdravilo. Ker ni dovolj podatkov o varnosti zdravila Hova med nosečnostjo in dojenjem, uporabe v teh obdobjih, zlasti v prvih mesecih nosečnosti, ne priporočamo. Podatki o vplivu zdravila Hova na plodnost niso na voljo.

Vpliv na sposobnost upravljanja vozil in strojev: Veliki odmerki, ki jih jemljemo za uspavanje, lahko vplivajo na sposobnost vožnje in upravljanja s stroji, zato jemanje zdravila neposredno (2 uri) pred vožnjo ali upravljanjem s stroji odsvetujemo.

Zdravilo Hova vsebuje glukozo in laktozo. Če vam je zdravnik povedal, da ne prenašate nekaterih sladkorjev, se pred uporabo tega zdravila posvetujte z zdravnikom.

Če ste uporabili večji odmerek zdravila Hova, kot bi smeli, se takoj posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Če ste pozabili uporabiti zdravilo Hova: Ne vzemite dvojnega odmerka, če ste pozabili vzeti prejšnji odmerek.
Če ste prenehali uporabljati zdravilo Hova: je bilo jemanje zdravila verjetno uspešno. V nasprotnem primeru se posvetujte z zdravnikom. Če imate dodatna vprašanja o uporabi zdravila, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Shranjevanje: Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi do 25 °C.
Vsebnost: 30 kapsul
Ime in naslov proizvajalca, država porekla (Zastopnik): Gebro Pharma GmbH, Fieberbrunn, Avstrija; Alpe Adria Pharma d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana, Slovenija

Prikaži več
Prikaži manj
Sestava

Zdravilni učinkovini sta: suhi ekstrakt korenine zdravilne špajke (Valeriana officinalis L., radix, extractum hydroalcoholicum siccum) in suhi ekstrakt cveta navadnega hmelja (Humulus lupulus L. flos, extractum siccum). Ena filmsko obložena tableta vsebuje: 200,2 mg suhega vodnoetanolnega ekstrakta korenine zdravilne špajke (Valeriana officinalis L., radix, extractum hydroalcoholicum siccum) (4-7:1); ekstrakcijsko topilo je 70-odstotni (V/V) etanol in - 45,5 mg suhega ekstrakta cveta navadnega hmelja (Humulus lupulus L. flos, extractum siccum) (4-8:1); ekstrakcijsko topilo je 40-odstotni (V/V) metanol.

Pomožne snovi so: glukoza tekoča, pripravljena z razprševalnim sušenjem, maltodekstrin, brezvoden koloidni silicijev dioksid, mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat, laktoza monohidrat, hipromeloza, titanov dioksid (E171), makrogol 4000, kinolinsko rumeno (E104), lakirano z aluminijevim hidroksidom, indigotin (E132), lakiran z aluminijevim hidroksidom, makrogol 6000.

Uporaba

Pri motnjah spanja:

Odrasli in otroci starejši od 12 let: 2 filmsko obloženi tableti pol ure do eno uro pred spanjem.

Tablete pogoltnite cele, brez žvečenja, z malo tekočine, ne glede na obrok hrane.

Vrsta izdelka

Izdelek je zdravilo. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Zdravilo
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Pomirjevalni čaj namenjen za blaženje motenj spanja in blagih stanj nervoze

Pomirjevalni čaj, 90 g

Pomirjevalni čaj je zdravilni čaj, ki je namenjen za blaženj...
8,98 €
Zaloga po lekarnah
Baldrijanove kapljice

Baldrijanove kapljice, 50ml

Baldrijanove kapljice so namenjene za blaženje motenj spanja...
7,39 €
Zaloga po lekarnah
Prijavite se na e-novice in bodite prvi obveščeni o vseh novostih!
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Pripomočki:
Ravnilo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Arial Bold
Verdana
Verdana Bold
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Didact Gothic

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.