Izkoristite 5% *popust na celoten nakup do 31.12.2024 KODA: hvalakersi5 *popust ne velja za zdravila

Anxemil obložene tablete, 42 tablet

Izdelek je zdravilo. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Zdravilo Anxemil je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za lajšanje blagih simptomov psihičnega stresa, kot so živčnost, zaskrbljenost ali razdražljivost in za pomoč pri spanju.
Zaloga: 319 na zalogi
Koda izdelka: 159523
13,80 €
0,00 €
Zaloga po lekarnah
Kdaj in kje ga lahko prevzamem?
V naših lekarnah BREZPLAČNO
Z dostavo na dom 1-2 delovna dneva
podrobnosti
Prejemnik
*
*
Način dostave
Naziv
Predvidena dostava
Cena
Brez možnosti dostave
Opis izdelka

suhi ekstrakt zeli zdravilne pasijonke

Zdravilo Anxemil je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora s suhim ekstraktom zeli zdravilne pasijonke. Zdravilo Anxemil je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za odrasle in mladostnike, starejše od 12 let, za lajšanje blagih simptomov psihičnega stresa, kot so živčnost, zaskrbljenost ali razdražljivost
in za pomoč pri spanju

Zdravilo je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za navedeno področje uporabe, ki temelji izključno na podlagi dolgotrajnih izkušenj.

Kaj morate vedeti, preden boste vzeli zdravilo Anxemil

Ne jemljite zdravila Anxemil, če ste alergični na zdravilno pasijonko ali katero koli sestavino tega zdravila (navedeno v poglavju 6 priloženega dokumenta).

Opozorila in previdnostni ukrepi: Pred začetkom jemanja zdravila Anxemil se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Ker ni zadostnih podatkov o jemanju zdravila Anxemil pri otrocih mlajših od 12 let, uporaba pri otrocih mlajših od 12 let ni priporočljiva, razen če tako svetuje zdravnik.
Otroci in mladostniki: Uporaba zdravila pri otrocih mlajših od 12 let ni priporočljiva.

Druga zdravila in zdravilo Anxemil: Obvestite zdravnika ali farmacevta, če jemljete, ste pred kratkim jemali ali pa boste morda začeli jemati katero koli drugo zdravilo. Sočasna uporaba z drugimi pomirjevali (kot so benzodiazepini) ni priporočljiva, razen če tako svetuje zdravnik ali farmacevt.

Nosečnost in dojenje: Če ste noseči ali dojite, menite, da bi lahko bili noseči ali načrtujete zanositev, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, preden vzamete to zdravilo. Ker ni zadostnih podatkov za izključitev škodljivih učinkov med nosečnostjo in dojenjem, uporaba tega zdravila v tem obdobju ni priporočljiva.

Vpliv na sposobnost upravljanja vozil in strojev: Zdravilo lahko zmanjša sposobnost vožnje in upravljanja s stroji. Če se pojavi tak učinek, ne smete
voziti ali uporabljati strojev.

Anxemil vsebuje natrij: To zdravilo vsebuje manj kot 1 mmol (23 mg) natrija na tableto, kar v bistvu pomeni ‘brez natrija’.

Če ste vzeli večji odmerek zdravila Anxemil, kot bi smeli: Če ste vi (ali kdo drug) zaužili veliko število tablet naenkrat, ali če mislite, da je otrok zaužil eno od tablet, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Ni poročil o primerih prevelikega odmerjanja.
Če ste pozabili vzeti zdravilo Anxemil: Ne vzemite dvojnega odmerka, če ste pozabili vzeti prejšnji odmerek.
Če ste prenehali jemati zdravilo Anxemil, to ne bi smelo povzročiti neželenih učinkov. Če imate dodatna vprašanja o uporabi zdravila, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Shranjevanje: Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom! Za shranjevanje zdravila ni posebnih temperaturnih omejitev. Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred vlago.
Datum uporabe: Tega zdravila ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na škatli poleg oznake "EXP". Prvi dve številki označujeta mesec, zadnje štiri pa leto. Rok uporabnosti zdravila se izteče na zadnji dan navedenega meseca.
Vsebnost: 42 tablet
Imetnik dovoljenja za promet z zdravilom in proizvajalec: Tilman s.a., Z.I. Sud 15, 5377 Baillonville, Belgij

Prikaži več
Prikaži manj
Sestava

Ena tableta vsebuje 200 mg suhega ekstrakta zeli zdravilne pasijonke (Passiflora incarnata L., herba) (kar ustreza 700 mg - 1000 mg zdravilne pasijonke). Ekstrakcijsko topilo: 60-odstotni (V/V) etanol. Vsebuje: natrij

Uporaba

Pri jemanju tega zdravila natančno upoštevajte napotke v tem navodilu ali navodila zdravnika ali farmacevta. Če ste negotovi, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Priporočen odmerek za odrasle in mladostnike starejše od 12 let je:

  • Za lajšanje začasnega psihičnega stresa: 1 do 2 tableti zjutraj in zvečer. Odmerek se lahko poveča v skladu z navodili zdravnika ali farmacevta (največ 8 tablet na dan).
  • Za pomoč pri spanju: 1 do 2 tableti zvečer, pol ure pred spanjem. Tablete pogoltnite z veliko količino vode.

Če se simptomi poslabšajo ali ne izboljšajo v 2 tednih, se morate posvetovati z zdravnikom ali farmacevtom.

Vrsta izdelka

Izdelek je zdravilo. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Zdravilo
Prijavite se na e-novice in bodite prvi obveščeni o vseh novostih!
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Pripomočki:
Ravnilo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Arial Bold
Verdana
Verdana Bold
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
Didact Gothic

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.